Mosbets

Mosbets este o noua casa de pariuri si cazinou online care a aparut pe scena iGaming la inceputul anului 2021. Designul platformei site-ului este convenabil si foarte functional pe toate dispozitivele. Deci, puteti gasi cu usurinta orice optiune doriti fara cautari lungi! In ciuda faptului ca Mosbets nu are o experienta bogata, ofera o caracteristica inovatoare, care este modul de pariere demo pentru jucatorii neinregistrati. Desi este cruciala pentru pariorii incepatori, aceasta caracteristica nu este disponibila pentru casele de pariuri bine stabilite.

Pariorii sportivi vor gasi peste 30 de sporturi pe care sa parieze plus sporturi virtuale. In timp ce, daca doriti sa jucati jocuri de cazino, veti gasi o colectie bogata de jocuri RNG si jocuri de dealeri live difuzate de la cazinouri europene reale. Deci, nu va fi nevoie sa mergeti in alta parte!

Bonusurile si promotiile sunt cele mai importante momente din Mosbets, deoarece au cerinte de pariere semnificativ reduse, ceea ce face mai usor pentru jucatorii de cazinou si pariorii sportivi sa cumuleze profituri in numerar in timpul sederii lor.

Site-ul accepta 11 limbi europene, avand in vedere ca vizeaza toate aceste piete, isi va dezvolta constant ofertele pentru a atrage mai multi jucatori in aceasta regiune extrem de competitiva. Echipa de asistenta pentru clienti lucreaza 24/7 pentru a va oferi ajutor imediat sau pentru a va raspunde la intrebari ori de cate ori intrebati.

Mosbets

Caracteristicile cazinoului Mosbets

  • Nu pe GamStop
  • Complet optimizat pentru dispozitive mobile
  • O multitudine de limbi
  • Bonusuri cu cerinte de pariere reduse
  • Serviciul de asistenta este intotdeauna la indemana

Bonusuri Mosbets Casino

Daca cautati recompense, Mosbets nu va va dezamagi! Desi oferta de bun venit este elementul central aici, operatorul le permite jucatorilor fideli sa solicite intotdeauna noi bonusuri saptamanal si lunar. Pentru un site de jocuri de noroc nou lansat, bonusurile si recompensele imbunatatite sunt unul dintre pilonii esentiali pentru atragerea de noi jucatori si pastrarea celor inregistrati in prezent. In continuare, am colectat si analizat cele mai importante bonusuri de pe acest site. De asemenea, va sfatuim sa cititi temeinic conditiile fiecarui bonus inainte de a lua orice decizie!

Oferta de bun venit

Toti noii jucatori de cazinou isi pot maximiza castigurile datorita primului bonus de depunere de pana la 100% plus 10 rotiri gratuite pe jocul (Book of Bastet). Pentru a primi acest bonus si a obtine castiguri reale din acesta, trebuie sa urmati aceste conditii:

  • Depuneti cel putin 10 EUR si confirmati numarul de e-mail / telefon.
  • Cerintele pentru joc sunt de 40x, in timp ce suma maxima de pariere este de 5 €.
  • Limita minima de retragere a numerarului este de 5 EUR, iar suma maxima este de 300 EUR.

Reincarcati bonusul

Cazinoul Mosbets ofera, de asemenea, un bonus de reincarcare la orice depunere pe care o efectuati cu cerinte de 3x joc doar fara limitari. Cu toate acestea, nu exista alte informatii despre procentul de multiplicare, suma maxima sau optiunile de joc eligibile pentru acest bonus.

Oferta de rambursare

Ori de cate ori faceti un depozit si experimentati o perioada de ghinion, puteti primi inapoi 15% din fondurile pierdute fara nicio limita.

Rambursare saptamanala de 30%

In fiecare vineri, puteti revendica un bonus de rambursare de 30% in timpul saptamanii, dar retineti ca aceasta oferta nu poate fi utilizata impreuna cu un alt bonus si trebuie sa respectati aceste conditii:

Ar trebui sa va confirmati e-mailul / telefonul pentru a obtine acest bonus.

Procentul bonus depinde de suma depozitului; Daca depozitul dvs. este de 10 USD, veti primi o rambursare de 5%, daca veti obtine un depozit intre 10 si 20 USD, veti primi 10%. In timp ce daca depozitul dvs. este intre 20 si 50 USD, veti obtine 15%. Daca depunerea dvs. este cuprinsa intre 50 si 100 USD, veti primi 20% din pierderile dvs. vor reveni in contul dvs. Daca depozitul dvs. este de 100 USD sau mai mult, veti primi 30% din pierderi.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri