Mr Green

Brandul Mr Green este incredibil de lustruit in zilele noastre, iar pachetul atat pentru sport cat si pentru cazinou este unul dintre cele mai bune din domeniu. Casa de pariuri sport a beneficiat o masiva abordare mai directionata catre aceasta platforma si include acum sporturi excelente, piete si chiar cote de pariere.

Nu este perfect, iar lipsa de promotii pentru pariorii sportivi este o preocupare. De asemenea, ne-ar placea sa vedem un pic mai multa adancime cand vine vorba de curse de cai, deoarece aceasta sectiune era fireasca in comparatie cu unele.

Una peste alta, putem vedea de ce a castigat atat de multe premii de-a lungul anilor, pe masura ce banda Green Mr. continua sa ruleze.

Mr. Green este o carte sportiva eleganta, cu o aplicatie mobila puternica, excelenta pentru pariuri sportive live. Pariurile sale unice pe Instant Tennis fac din site un joc de nebunie pentru fanii de tenis. In timp ce bonusurile si optiunile de pariere ale site-ului nu sunt la fel de expansive ca alte site-uri, Mr. Green straluceste in pariuri sportive live, cote de pariuri de calitate si statisticile extinse pe care le ofera pentru fiecare meci. Pariurile Jackpot ale site-ului pastreaza, de asemenea, visul unui scor urias.

Mrgreen

Bonus de bun venit Mr. Green Sports

Doar jucatori noi. Pariurile calificate pentru a revendica pariul gratuit trebuie sa aiba cote minime de 3/1 (4,00) sau mai mari si trebuie stabilite inainte de a declansa pariul gratuit. Cand va inscrieti pentru un cont nou la casa de pariuri Mr Green, veti putea revendica un pariu Acca gratuit de 10 GBP. Aceasta se bazeaza pe depunerea si apoi plasarea primului dvs. pariu de 10 GBP in casa de pariuri.

Pentru a declansa aceasta oferta, pariul dvs. trebuie plasat la o cota minima de 4.0 si apoi pentru ca pariul sa fie stabilit inainte ca pariul gratuit sa ajunga la contul dvs. Odata ce pariul gratuit este in contul dvs., il puteti folosi pentru orice pariu pe acumulator care va place.

Cu toate acestea, va trebui sa va asigurati ca Acca include 3 sau mai multe selectii pentru ca acesta sa fie eligibil pentru utilizarea pariului gratuit. Castigurile pe care le pastrati in numerar, dar nu veti primi miza returnata impreuna cu aceasta.

Promotii disponibile de la domnul Green

Promotiile in curs de desfasurare ale cartii de sport a domnului Green sunt putine. De fapt, la momentul scrierii, nu exista deloc functionare. Stim ca uneori au oferte pentru jucatorii existenti, care vin de obicei sub forma de cresteri de pret pe site, dar din nou, acestea sunt rare.

Daca doriti sa va deplasati la cazinoul online, veti obtine o gama mult mai buna din care sa alegeti. Una dintre cele mai bune promotii este cea a celor 15 oferte gratuite de rotiri zilnice in care primiti 15 rotiri gratuite in „Slotul zilei” atunci cand cheltuiti 40 GBP sau mai mult la cazinou.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri