Mr.Sloty

Mr Sloty Casino face parte din familia Progress Play. Este nou-nout si lansat in urma cu doar cateva luni si, ca urmare, are un design modern excelent. Domnul Sloty aduce o experienta unica de joc tuturor jucatorilor noi si experimentati. Cazinoul este usor de utilizat, sigur si usor de jucat.

Este uimitor cum un cazinou din 2020 are deja o versiune mobila complet functionala si care functioneaza ireprosabil. Este compatibil cu iOS si Android si site-ul poate fi deschis folosind majoritatea browserelor mobile, desi nu toate jocurile sunt disponibile pentru toate dispozitivele.

Jocuri

Similar cu unii dintre liderii jocurilor de noroc online, domnul Sloty ofera un vast portofoliu de jocuri. Varietatea este foarte mare, deoarece ofera peste 1000 de jocuri de la cei mai buni furnizori. In plus, domnul Sloty va ofera optiunea de a rasfoi jocurile dupa furnizor si tip. Acest lucru este foarte util atunci cand cautati anumite jocuri specifice. Cu toate acestea, puteti gasi cateva jocuri minunate acolo, asa ca incercati-le.

Exista sloturi unice precum Guns’n’Roses si Jimi Hendrix, pentru toti iubitorii de muzica sau Narcos, pentru fanii filmului.

Mr.Sloty

Bonusuri

Cazinoul Mr. Sloty are unul dintre cele mai generoase pachete de bun venit. Pachetul complet de bun venit acopera primele dvs. 5 depuneri in cazinou si suma totala pe care o puteti primi este de pana la 6000EUR!

Plati

Ca un cazinou nou, domnul Sloty inca nu ofera o lista vasta de optiuni de plata. Cu toate acestea, acestia accepta principalele metode de plata, cum ar fi Neteller si Skrill, si bineinteles Bitcoin. In ceea ce priveste retragerea, exista doar 2 optiuni – Bitcoin si Transfer bancar cu o suma minima pentru tranzactia 200EUR. In ceea ce priveste aspectul luminos, timpul de procesare este foarte rapid, intre 24 si 48 de ore.

Domnul Sloty este un nou cazinou promitator, unde poti sa te joci si sa te distrezi in siguranta. La Mr Sloty veti gasi toate jocurile dvs. preferate de sloturi si va puteti bucura si mai mult de ele cu ofertele lor generoase de bonusuri.

Lucrul convenabil la domnul Sloty este ca puteti alege formatul Pay N Play oferit de cazinou fara a fi nevoie sa va inregistrati. Cu toate acestea, daca alegeti sa va inregistrati, va veti bucura de un pachet generos de bonus de bun venit de pana la 6000 €! Trebuie sa mentionam ca aceasta oferta bonus este oferita pe cinci depozite. Cand faceti o prima depunere de minimum 20 EUR, primiti un bonus de 400% pana la 2000 EUR. La cea de-a doua depunere de minimum 20 €, veti primi un meci bonus de pana la 200% pana la 1000 €.

Cand efectuati a treia depunere minima, primiti un bonus de 150% pana la 1000 €. Faceti a patra depunere si primiti un meci de pana la 100% pana la 1000 EUR, iar cand efectuati a cincea depunere, primiti aceeasi suma, adica 100% pana la 1000 EUR. Toate bonusurile de depunere trebuie sa indeplineasca cerinta de pariere de 50x si, de asemenea, trebuie sa utilizati un cod bonus pentru fiecare dintre ele.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri