Mybet

MyBet este o platforma masiva de jocuri de noroc online care gazduieste pana la 14.000 de evenimente sportive si are o multime de clienti pe tot continentul. Mybet.com este ideea companiei-mama mai mari Mybet Holding SE. PEI Ltd. a fost fondata in Malta din 2002. In afara de multe evenimente de pariuri sportive de calitate pe care le ofera, aceasta ofera jucatorilor o experienta excelenta si siguranta totala, intrucat compania detine tehnologie care masoara chiar si standardul de securitate german din Europa.

Mybet a imbunatatit chiar si experienta utilizatorilor, creand un site web nou-nout in august 2016. Noul site are mai multe functii si o interfata mai usor de utilizat, facand platforma mult mai interactiva pentru toti jucatorii. Acest lucru a permis acestei case de pariuri sa castige o multitudine de clienti din intreaga lume.

Site-ul Mybet este unul dintre cele mai interesante site-uri de jocuri de noroc online pe care le veti gasi. Ceea ce o defineste este ca unele parti functioneaza asa cum ar fi o aplicatie. De exemplu, daca accesati sectiunea Parola uitata, site-ul nu va va redirectiona catre alta pagina. Va glisa doar in zona de recuperare a parolei, la fel ca o aplicatie. Face site-ul web sa aiba parti cu timp de incarcare rapid.

De asemenea, are o pictograma de notificare drop-down si un meniu glisant. Toate aceste caracteristici il fac un site excelent. Din punct de vedere al designului, foloseste cam acelasi aspect si design pe care il folosesc si majoritatea platformelor de jocuri de noroc noi si moderne. Lucrul bun al designului este ca este neincarcat si putin minimalist. Desigur, navigarea este, de asemenea, destul de usoara, deoarece totul este chiar acolo in fata dvs., fara multe butoane pentru a face clic.

Pariuri sportive

Cunoscut pentru pariurile sale sportive, Mybet ofera o multime de piete sportive grozave, cu fotbal, baschet, hochei si tenis in prim-plan, fiind cele mai populare pentru a porni. In afara de sporturile obisnuite, acestea ofera si piete sportive pentru diverse eSporturi, cum ar fi League of Legends, Dota 2, Starcraft si multe altele.

Pietele de pariuri

Concentrandu-se pe fotbal, Mybet sustine evenimentele de fotbal – in special ligile europene. Pentru a-si sustine fotbalul, Mybet ofera chiar si jackpoturi saptamanale jucatorilor care pot ghici echipele castigatoare in evenimente de 11 ori, fie in diviziile engleza, fie in cea germana.

Dar cotele?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre MyBet este ca plata lor este de 97%, ceea ce inseamna ca Mybet produce multi castigatori. Asta, deoarece cotele sunt competitive si va pot oferi o mare sansa de castig. Cu toate acestea, datorita acestei sanse de castig, au limitat castigurile maxime la doar 30.000 EUR pe zi. Deci, daca cautati ceva mai mare pe zi, este posibil sa nu va intereseze. Cu toate acestea, sansele de a castiga sunt sigure, deci daca nu va deranjeaza sa castigati in mod constant, dar nu foarte mult, aceasta este o platforma excelenta.

Bonus de bun venit sportiv – 100% la primul depozit Pana la 100 EUR

Bineinteles, nicio platforma de pariuri sportive online nu este completa fara propriul bonus de bun venit personalizat. Cu bonusul de bun venit al casei de pariuri, puteti obtine 100% din suma depozitului dvs. de pana la 100 EUR daca utilizati codul bonus Mybet START200. Iata cativa termeni si conditii de care sa tineti cont:

  • Acest bonus este aplicabil numai pentru clientii noi si poate fi utilizat o singura data pentru fiecare client.
  • Pentru a beneficia de bonus, trebuie sa faceti o depunere minima de 5 EUR, in care veti primi un bonus maxim de 200 EUR.
  • Pentru a beneficia de bonus, trebuie sa faceti o depunere initiala in termen de 7 zile de la inscriere utilizand codul bonus START200.
  • Trebuie sa pariati pe jocuri sportive cu cote 1,5 sau mai mult in termen de treizeci de zile.
  • Trebuie sa rulati pariul de 5 ori.
  • Numai utilizatorii de Paysafe, Paypal, Mastercard, Visa si bancar sunt eligibili pentru bonus.
Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri