MyWinners

MyWinners este o casa de pariuri dedicata rezidentilor din Connecticut. Ofera pariuri mobile, online si telefonice.

MyWinners Racebook

Este o companie din Connecticut pentru pariuri la fata locului si online, cu licenta in SUA. Este alimentat de Sportech, iar compania are o buna reputatie si servicii. MyWinners ofera:

  • Bonus de bun venit, recompense pentru cursa si oferte speciale lunare.
  • Turnee la handicap si video live online.
  • Pariuri pe toate pistele importante din SUA, impreuna cu cote pentru curse internationale.
  • Sfaturi ale expertilor, alegeri gratuite, program complet de curse.
  • Harta de localizare pentru Connecticut.

In statul Connecticut, site-ul web MyWinners.com, printr-un conglomerat cu Income Access, o inovatie iGaming plus un pro digital de marketing, ofera un podium complet acreditat pentru pariurile pe cursa de cai bazate pe web pentru jucatorii rezidenti. Cea mai captivanta parte a acestei platforme este ca o descarcare nu este esentiala pentru plasarea pariului dvs. online. Proprietarii site-urilor web cred ca ofera placerea deplina jucatorilor sai in cele 15 locatii de jocuri pozitionate in mod convenabil din tot statul Connecticut.

Pariorii au alternativa de a miza online, prin aplicatia mobila sau prin telefon. Singura limitare pentru handicapuri sau pariere pe acest site este ca jucatorii trebuie sa aiba cel putin 18 ani sau mai mult si sa locuiasca legal in Connecticut. La momentul inregistrarii, acest site web autentifica locatia fizica si varsta unui parior. Daca oricare dintre jucatori, din orice cauza, ofera date inexacte sau inselatoare pentru a

avea acces la acest site web, acestia ar trebui sa-si piarda privilegiile pentru oricare dintre castiguri. In plus, o astfel de exploatare ar putea duce la urmarirea penala sau civila impotriva jucatorului.

MyWinners

Codul Promotional al Castigatorilor mei

Oferte de aur sunt disponibile saptamanal plus lunar pentru a face locul si mai fascinant si mai atragator. Au promotii exclusive plus turnee de handicap legate de timp pentru a castiga atat de multi bani incat ar putea fi imprudent sa declarati cati bani ati castigat prin intermediul paginilor dvs. de Twitter si Facebook.

Mywinners Mobile App

Aplicatiile mobile MyWinners.com pot fi obtinute atat pentru gadgeturi iOS, cat si pentru Android, aducand astfel experienta de miza pentru a fi traita pe dispozitivele dvs. mobile. Aplicatia este un loc exclusiv pentru a urmari curse de cai si a juca totul dintr-o data.

Alegerile expertilor MyWinners

Nu sunt necesare taxe de inregistrare sau de pariere la MyWinners.com. Au 15 locuri incantatoare de jocuri, care pot fi gasite in tot statul Connecticut. Programul Loyalty Rewards ofera atractii interesante pentru oricare dintre clientii lor. Veti obtine gratuit videoclipuri de streaming cu piste de curse uimitoare si magnetice, numarand NYRA! MyWinners.com nu are nevoie de nimeni care sa-si distruga viata, plus sa puna in pericol statutul monetar al familiei lor prin jocuri de noroc. Platforma este singurul loc de

mizare 100% aprobat si permis pentru cursele de cai, deschis locuitorilor din Connecticut si oricui se afla in stat in acel moment.

Rezumat

MyWinners este o casa de pariuri bazata pe web care ofera, de asemenea, o carte de curse care foloseste software Sportech permis in Connecticut. Este pe fondul celor doua podiumuri de jocuri online detinute de Sportech PLC. Dialectul principal al platformei este engleza. Nu este necesara o descarcare pentru a paria. Site-ul web MyWinners.com a creat un podium de curse de cai 100% permis si complet acreditat pentru rezidentii statului Connecticut. Posesorii site-ului web cred ca ofera o placere totala jucatorilor sai prin intermediul celor 15 setari de joc situate in mod avantajos, gasite in toata Connecticut. Jucatorii au posibilitatea flexibila de a juca prin trei moduri de operare adecvate: prin telefon, prin aplicatia mobila si pe web. Proprietarii sunt incantati sa ofere statului Connecticut un site web de pariuri de top, in linie.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri