Neds

De la lansarea sa in 2017, operatiunea Neds a continuat sa creasca si sa evolueze, cea mai mare schimbare fiind Ned Shannon vanduta catre Ladbrokes in noiembrie 2018. Evaluatorii vor observa cu usurinta ca ambele site-uri au cote si piete identice, dar se pare ca este Modul Ladbrokes de a opera achizitiile sale ca entitati separate.

Nu exista nicio indoiala ca Neds este sustinut de oameni cu cunostinte din industrie in toate aspectele operatiunii; Shannon cunoaste afacerea si cunoaste importanta reputatiei, asa ca, in cel mai rau caz, Neds este o agentie de renume.

Desi exista putine date dificile despre Neds in acest moment, ne propunem sa acoperim cateva dintre caracteristicile acestei agentii relativ noi si sa oferim cateva dintre impresiile noastre.

Site-ul web Neds

Neds

Neds are un nou aspect racoritor, fara a sacrifica functia. Au ramas cu aspectul incercat si adevarat din trei coloane. Persoanele care au conturi online cu alte case de pariuri vor explora site-ul web Neds in cateva secunde; cineva complet nou pe un site de pariuri online va avea o intalnire similara cu vizitarea pentru prima data a oricarui site de comert electronic. Cateva minute pentru a intra in intinderea terenului si plecati.

Am testat site-ul web Neds cu doua browsere pe mobilele noastre. Nu merita mentionata nicio problema cu aceasta metoda de conectare. Noi insine luam adesea aceasta ruta, mai degraba decat sa dedicam memoria telefonului stocarii unei aplicatii. In cazul Neds, a trebuit sa luam aceasta ruta, deoarece relicva noastra de smartphone nu indeplineste cerinta Android 4.4 sau mai mare a aplicatiei Android.

Acest lucru ne-a surprins atat de usor, deoarece aplicatia mobila a altor case de pariuri accepta compatibilitatea inapoi si functioneaza cu telefonul nostru. Avand in vedere cunostintele noastre despre industrie, trecand cu vederea faptul ca nu aveam niciun indiciu ca Neds era pe punctul de a-si dezamorsa, tot ce va fi nevoie este doar cateva zeci de potentiali clienti care sa arate acest lucru in timpul oricarui contact cu Neds pentru a aborda situatia.

Neds are aplicatii mobile pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, Android si Windows. Ceva pentru toata lumea.

In timp ce exista multe asemanari cu alte site-uri web online, meniurile pentru sporturi si curse fiind cea mai stanga coloana, pietele din centru si pariul din dreapta, pare a fi mai mult spatiu neocupat, care se simte bine. Stergerea optiunilor din meniu face ca filtrarea pana la nivelul dorit sa fie eficienta.

Neds a oferit pariuri mobile prin intermediul aplicatiilor Android si Apple. Mizam pe ceilalti pentru a ne oferi punctul lor de vedere cu privire la aplicatiile de pariuri si consensul pare a fi o stampila colectiva a bunatatii. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece aplicatiile de pariuri mobile sunt mature si obisnuite, deci nu exista niciun motiv sa ne asteptam altfel de la o tinuta precum Neds.

Site-ul web Neds este bine implementat pentru parierea pe mobil, care este metoda noastra preferata pentru parierea pe ecran mic. Am gasit ca este mai usor sa navigati in modul peisaj, dar acelasi lucru este valabil pentru majoritatea versiunilor mobile ale site-urilor web si reprezinta preferintele noastre mai mult decat orice altceva. Am functionat la fel de bine atunci cand folosim site-ul mobil Neds in modul portret.

Promotii Neds

Pariuri bonus de pana la 100 USD daca calul tau ruleaza pe locul 2 sau 3 – Excl SA. Disponibil doar o piesa selectata (Modificari zilnice). Primul cote fixe castiga doar pariul. Se aplica T&C si sunt disponibile pe site. Jocul de noroc este o problema pentru dvs.? Apelati Ajutorul pentru jocuri de noroc la 1800 858 858 sau accesati www.gamlinghelponline.org.au.

Neds_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri