NEO.bet

Lansat in 2018, NEO.bet este deja cunoscut pentru cotele sale puternice si abordarea de prima calitate. Echipa din spatele site-ului are mai mult de 20 de ani de experienta combinata si este clar ca stiu ce fac. Canadienii se pot alatura chiar acum cartii de sport cu licenta Malta si pot incepe cu un bonus de 100% la prima depunere!

NEO.bet bonusuri si promotii

NEO.bet intampina pariorii cu un pachet foarte generos si apoi continua sa ofere promotii suplimentare direct utilizatorilor inregistrati. Cu toate acestea, accentul sau principal ramane mentinerea marjelor scazute – deci nu are atat de multe bonusuri pentru pariuri.

Bonus de inscriere

Pachetul de bun venit este foarte impresionant. Puteti obtine un bonus de 100% la prima depunere de pana la 100 USD in fonduri suplimentare. De asemenea, veti fi eligibil pentru inca doua bonusuri de reincarcare de 50% din depozit, pana la 50 USD. Pentru fiecare bonus pentru carti sportive, suma trebuie intoarsa de cinci ori la o cota minima de -200 in termen de 100 de zile.

NEO.bet

Promotii si bonusuri continue

Dupa conectare, veti observa un buton Bonus in tabloul de bord al contului. Aici veti gasi promotii speciale si bonusuri oferite de NEO.bet. Majoritatea bonusurilor sunt oferte de reincarcare care va pot ajuta sa va mariti echilibrul instantaneu si gratuit. Promotiile nu necesita in mod normal coduri bonus NEO.bet.

NEO.bet caracteristici cheie

Cartea de pariuri online straluceste cu adevarat atunci cand vine vorba de caracteristici cheie. Acesta vine cu imbunatatiri deosebite in ceea ce priveste caracteristicile standard si introduce unele unice care merita verificate.

Pariuri live

Pariurile live sunt desigur disponibile, cu publicitatea NEO.bet peste 9.000 de evenimente live pe luna in timpul sezoanelor active. Acesta este cu siguranta un program impresionant. Optiunile de pariuri live primesc propria sectiune cu un aspect frumos si actualizarea constanta a cotelor. Puteti selecta o potrivire pentru a vizualiza statisticile, pentru a primi o actualizare live sau chiar pentru a urmari actiunea.

Retragere timpurie

In timp ce multe carti de sport online ofera in prezent bani in avans, NEO.bet duce aceasta functie la un nou nivel. Panoul de control CashOut ofera o stare a pariurilor si optiunilor de incasare automata. Puteti vizualiza un grafic al cotelor, setati limite pentru incasarea partiala si multe altele. Toate acestea sunt foarte usor de realizat datorita interfetei usor de utilizat implementata pe fisa.

Live streaming

In timp ce streamingul live este disponibil pe site, acesta este limitat in prezent la e-sport. Pariorii pot urmari actiunea in direct in meciurile competitive ale DOTA 2, League of Legends, Counter-Strike: GO si alte e-sporturi populare. Aceasta caracteristica este acceptata pe interfata de pariuri live si faciliteaza clientii sa parieze si sa urmeze meciurile in acelasi timp.

O caracteristica unica disponibila pe NEO.bet se numeste Replay Sports. Este raspunsul casei de pariuri la multe jocuri anulate. Meciurile mari din trecut sunt redate pe casa de pariuri fara a enumera echipele, de obicei la o viteza de 10 ori. Utilizatorii pot paria pe evenimente cu pana la o ora inainte de a incepe. Puteti castiga chiar si un jackpot daca ghiciti corect meciul.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri