Nesine

Nesine este o casa de pariuri care ofera in mod clar o multime de optiuni atunci cand vine vorba de pariuri pe sport, cu o gama de sporturi cele mai mari oferite alaturi de mai multe nise. Desi site-ul in sine poate parea destul de simplu, acestea au o multime de caracteristici cheie care pot ajuta cu adevarat la imbunatatirea unei case de pariuri. Avand in vedere toate acestea, merita Nesine timpul si banii tai?

Pagina de pornire a lui Nesine nu este una dintre noi pe care am considerat-o ca este cea mai frumoasa sau mai primitoare, cu interfata blocata care pare putin veche si depasita. Schema de culori galben, alb-negru a site-ului se simte cu greu primitoare si, impreuna cu designul site-ului lor, lucrurile se simt cam statute la fata locului.

Site-ul in sine este destul de usor de utilizat si ne-a placut functia de pe pagina de pornire care afiseaza cele mai multe pariuri jucate, oferind mai multor pariori incepatori posibilitatea de a obtine unele indrumari daca se lupta sa isi plaseze propriul pariu. Alaturi de acesta este spatiu pentru „Nesine TV”, unde sunt previzualizate unele dintre jocuri, ceea ce ii poate ajuta si pe cei care au nevoie de ajutor atunci cand isi fac pariurile.

Nesine

Nesine ofera o gama foarte impresionanta de optiuni de plata atunci cand vine vorba de pariuri. Metode care includ AKBank, aktifbank, fastPay, ING, HalkBank si multe altele. Sincer, optiunile de plata disponibile pe care le puteti utiliza atunci cand pariati cu Nesina sunt foarte extinse si inseamna ca este putin probabil sa fiti fara o metoda de plata viabila.

Utilizatorii pot paria pe o varietate de evenimente sportive care sunt disponibile pe site-ul web Nesine. Printre sporturile acoperite se numara: fotbal, handbal, tenis, tenis de masa. Cotele de pariuri la Nesine sunt competitive in general. Marja de pariere pe fotbal este de 5,2%, marja de pariere pe tenis este de 7,5%, marja de pariere pe hochei pe gheata este de 7,6%, baschet cu 5,6% si asa mai departe. Marja globala de pariere este de 6,5%. Aceste marje de pariere au fost calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Retineti ca marjele pot fi diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Sectiunea In-Play a site-ului, care este inregistrata sub „Alive” listeaza toate sporturile si meciurile pe care puteti paria. Acest lucru le permite clientilor sa ajunga rapid si eficient la sporturile si jocurile dorite atunci cand doresc sa plaseze un pariu pe un meci care ar putea fi inversat. Secundele conteaza adesea cand doriti sa faceti un pariu In-Play, deci este esential sa aveti sectiunea In-Play intr-o zona usor accesibila.

Sectiunea de servicii pentru clienti a site-ului este situata in partea de jos a paginii de pornire. Nesine ofera un numar de telefon pe care il puteti apela pentru a va raspunde la intrebari, in timp ce acestea sustin ca sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile pe 7, pe care le presupunem ca este prin adresa lor de e-mail, pe care o puteti accesa facand clic pe imaginea unui plic.

Nesine_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri