NightRush

Casa de pariuri NightRush a fost fondata in 2017, impreuna cu o oferta cuprinzatoare de cazinouri online. Cartea de pariuri NightRush nu a existat de mult, dar se pare ca au creat impresia cu pariorii europeni.

Jucatorii sunt acceptati din urmatoarele tari: Austria, Canada, Croatia, Finlanda, Germania, Islanda, Luxemburg, Malta, Noua Zeelanda, Norvegia, Slovenia, Suedia.

Sectiunea Pariuri sportive este alimentata de SBTech – o platforma de pariuri bine cunoscuta și populara. NightRush este reglementat de Malta Gaming Authority (MGA) și acesta este un semn clar al seriozitatii.

Oferte Bonus NightRush

NightRush ofera promovare sportiva pentru noii clienti, oferindu-le clientilor noi un bonus de 50% pana la maximum 100 EUR (sau o moneda echivalenta). Clientii trebuie sa faca prima depunere (200 EUR vor debloca bonusul maxim), iar concesiunea va aparea in contul unui utilizator. Desigur, exista șiruri atașate bonusului de inscriere, iar clientii trebuie sa predea bonusul de 14 ori la cota minima de 2.0.

Daca obișnuiai sa plasezi pariuri simple, dar te plictisești, incearca-ti norocul și caștiga mai mult cu pariuri combinate cu selectii multiple. Mai ales atunci cand puteti profita de oferta lor uimitoare pentru a va crește caștigurile cu pana la 30%. Cu siguranta te va face un iubitor de pariu combinat!

De asemenea, exista o oferta de bun venit la cazinou de pana la 1000 EUR impartita la 4 prime depozite.

Pietele de pariuri

Este evident ca NightRush se mandrește cu oferirea unui mix divers de sporturi pe care sa parieze, in plus fata de asigurarea ca exista o adancime adecvata in ceea ce privește pietele pentru a face clientii sa revina pentru mai mult. Alegeti dintre cele mai populare sporturi, cum ar fi fotbalul, tenisul și baschetul, și cu siguranta nu uitati sa consultati sectiunea Creșteri de pret pentru creșteri de valoare la cele mai mari evenimente sportive viitoare. NightRush obtine, de asemenea, un rating bun pentru a va permite sa pariati pe multe sporturi de nișa, cum ar fi sageti, autostrada, volei și chiar futsal.

Și este minunat sa vezi gama de promotii disponibile atat pentru clientii noi, cat și pentru clientii fideli de pe site, care sunt raspandite atat in ​​pariuri live, cat și inaintea evenimentului, in sloturi și in cazinoul live. O caracteristica utila oferita este posibilitatea de CashOut pe pariuri inplay, asigurandu-va ca puteti caștiga devreme daca pierdeti inima in rezultatul final.

Cazinoul NightRush

Daca sunteti in cautarea unui anumit divertisment in timp ce așteptati urmatorul mare eveniment de pariuri sportive, atunci puteti consulta sectiunea cazinoul NightRush. Acest lucru are o selectie liniștitor de mare de jocuri de sloturi precum Northern Sky, Sakura Fortune și Twin Spin, dar probabil te vei indrepta direct catre jocurile de sloturi jackpot progresive precum Treasure Nile, Major Millions și Cash Splash.

Exista și o multime de jocuri de masa clasice. Fanii ruletei sunt la indemana, deoarece exista multe variante, inclusiv optiuni franceze, americane, europene și avansate, plus o selectie similara de titluri de blackjack. Cazinoul live NightRush merita, de asemenea, verificat, deoarece jocuri precum Blackjack High Roller și Dealer Roulette beneficiaza toate de atmosfera de joc captivanta și distractiva.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri