Noxwin

Noxwin este o casa de pariuri europeana cu sediul in Malta, am aflat ca sunt dornici sa patrunda pe piata sud-africana in viitorul apropiat. In prezent, acestia accepta pariorii din Africa de Sud si au lansat ZAR ca moneda de pariuri si vor oferi in curand bonusuri ZAR. Suntem destul de incantati de posibilitatea ca acestia sa intre pe piata, asa ca ne-am gandit sa aruncam o privire mai detaliata asupra ofertei lor inainte de posibila lor intrare. Noxwin ofera in prezent un bonus de 50% pana la R1000.

Casa de pariuri Noxwin este detinuta de unul dintre cei mai buni furnizori de cote si optiuni de pariere din industrie OddsMatrix Ltd. Au un site web foarte usor de utilizat, lansat in 2007, care vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de pariuri. Site-ul are o platforma de pariuri live, depunerile si retragerile se fac foarte usor, fiind acceptate depunerea si retragerea atat prin card, cat si prin Moneybookers. Noxwin se concentreaza in special in cazinou, oferind o varietate de promotii si bonusuri. (€ 100 Bonus de bun venit, € 200 Bonus de reincarcare si multe altele). Cu un singur cont, utilizatorul are acces la orice sectiune a site-ului Sportsbook, Casino, Poker si poate transfera cu usurinta banii intre sectiuni.

Site-ul lui Noxwin este similar cu cel al temutelor site-uri locale Bettech, dar arata mult mai clar si puteti identifica cu usurinta diferentele dupa o inspectie atenta. Site-ul este structurat foarte bine, iar navigarea este usoara, am considerat ca meniul principal a fost cam supraincarcat cu „evenimente populare”, dar este o opinie foarte subiectiva. Ceilalti jucatori ar putea dori sa aiba toate optiunile disponibile odata ce au accesat pagina principala. Nu se opreste aici cu complementele, cotele meniului si linkurile rapide ale lui Noxwin urmeaza un stil similar cu cel al Olimpului, afisand numarul de evenimente din fiecare. La momentul scrierii, existau

38779 de piete masive de fotbal disponibile, foarte impresionante si foarte extinse.

Pentru cei interesati de Esports, veti fi impresionati de extinderea acoperirii pariurilor pe Esports, acestea acopera nu doar evenimentele majore, ci si cele mai mici, un alt plus al ofertei lor generale. Sa trecem la cateva dintre promotiile lui Noxwin.

Noxwin

Promotii:

Sau ar trebui sa spunem lipsa acestora? Un domeniu pe care Noxwin l-ar putea imbunatati sunt promotiile oferite. In prezent, acestea au doar un semn de oferta si o oferta de trimitere unui prieten pe site-ul lor de carti de sport. Nimic care sa atraga cu adevarat pariorii si speram sa ii vedem adaugand inca cativa in viitorul apropiat, cu siguranta va face afacerea lor o lume buna. Singura promotie pe care o au in acest moment este un bonus de 10% in numerar pentru fiecare depozit sportiv, care este cel putin ceva.

Experienta generala :

Noi, cei mai buni la pariuri sportive, am fost surprinsi de cat de mult ne-a placut experienta la Noxwin. Site-ul este excelent, serviciul este bun si exista o multime de optiuni bancare disponibile pentru sud-africani. Au o politica de retragere de 1 ora care incearca sa plateasca in 60 de minute sau mai putin, foarte impresionant. Cele mai mari dezavantaje au fost lipsa de promotii si problemele bancare provenind din Africa de Sud. Cand se deschid oficial la nivel local, atunci dati-i bataie, mai ales daca sunteti in Esports, oferta lor este uimitoare. In ciuda dezavantajelor, Noxwin este o casa de pariuri pe care o putem recomanda, sa speram ca ii vom vedea in curand pe tarmurile din Africa de Sud!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri