Odibets

Odibet este o casa de pariuri online relativ noua in industria pariurilor din Kenya, fiind infiintata in 2018. Motivul popularitatii sale vaste pe o perioada scurta de timp se datoreaza reclamei intense pe matatus-urile, ziarele si panourile publicitare din toata tara. Operatorul foloseste un hashtag #BetExtraOrdinary si a atras o mare baza de fani de tineri. Continuati sa cititi recenzia noastra completa a cartii de sport Odibet pentru a afla despre avantajele si dezavantajele, optiunile de plata, optiunile de pariere mobila, asistenta pentru clienti si multe altele.

Cand va inscrieti in OdiBets, veti gasi o lista lunga de sporturi populare din care sa alegeti. Unele dintre sporturile de top includ fotbal, liga, eSports, baschet, tenis, hochei pe gheata, rugby, cricket, reguli australiene, fotbal american, volei, tenis de masa, futsal, sageti, box, vale pe plaja, baseball si MMA. OdiBets se remarca prin marje mari de pariuri pentru a spori oportunitatile de castig. Puteti alege sa pariati pe evenimente live in timp real si sa va bucurati de cote foarte generoase. Din pacate, site-ul are o limita de 1.000.000 KES pe zi. Multe ligi sunt acoperite de cartile sportive, cum ar fi Premier League engleza, NBA, Cupa Mondiala, UEFA, Premier League kenyana, WTA, ITF, ATP si altele. Cele mai frecvente optiuni de pariuri sportive disponibile includ pauza, numarul de scoruri, handicap, scor corect, prima echipa care a marcat si multe altele.

Odibets

Bonus de bun venit si promotii Odibats

Toti clientii care se alatura OdiBets au dreptul la mai multe oferte bonus si promotii pentru a-si imbunatati experienta de pariere generala. Iubitorii de jocuri virtuale pot revendica pariuri gratuite atunci cand joaca populara Odi League. Exista pariuri gratuite saptamanale disponibile pentru toti clientii fideli pentru fiecare 4 pariuri. Pentru a dovedi ca site-ul nu prezinta riscuri, noii clienti primesc pariuri gratuite atunci cand se inscriu. In plus, exista cote sporite la pariurile de fotbal speciale care sunt listate in sectiunea de sus a site-ului de pariuri. Pachetele de pariuri OdiBets sunt concepute pentru a functiona ca un calculator pentru a permite clientilor sa castige asteptatul. Unele dintre promotiile speciale pe care le puteti revendica includ:

  • Bonus de returnare de 30% – nu sunt necesare echipe minime.
  • Bonus Supa 5 – plaseaza cel putin 5 pariuri de cel putin 50 KES
  • Bonus de pachet de date OdiBets – recompenseaza 7 MB si 7 mesaje gratuite dupa ce pariati minimum KES 49.

Similar cu alte site-uri de pariuri sportive de top din Kenya, OdiBets are atat puncte forte, cat si puncte slabe. Faptul este ca faptul ca a inceput sa functioneze in 2018 nu inseamna ca il puteti subestima. Acest operator respecta toate legile jocurilor de noroc de catre BCLB si este protejat folosind cele mai noi sisteme de securitate, cum ar fi software-ul de criptare SSL. Descarca gratuit aplicatia mobila care functioneaza pe toate dispozitivele Android majore. In plus, atat pariorii noi, cat si cei experimentati, primesc bonusuri si promotii atunci cand se alatura si incep sa parieze pe sport. Avand in vedere toate lucrurile, recomandam cu tarie site-ul de pariuri OdiBets Kenya tuturor pasionatilor de jocuri de noroc.

Odibets_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri