OffTrackBetting

Exista o mare emotie in a te indrepta catre o pista de curse si a-ti inveseli alegerea peste linia de sosire. Cu toate acestea, nu toata lumea poate ajunge pe pista.

Din fericire, daca doriti sa plasati un pariu pe o cursa de cai, exista multe optiuni alternative, fie ca vizitati un loc de pariere dedicat in afara pistei sau jocuri de noroc online prin laptop sau dispozitivul dvs. mobil.

Acest ghid aprofundeaza toate categoriile de pariuri off track (cunoscute sub numele de offtrackbetting); este impartit in urmatoarele sectiuni:

  • Ce este pariurile off track? O privire asupra optiunilor disponibile pentru cei care nu pot ajunge la curse.
  • Pariurile off track sunt legale? Modul in care legile statale si federale fac posibila pariurile in afara pistei.
  • Care state permit offtrackbetting? Discutam din ce state puteti plasa un pariu.
  • Aplicatii de pariuri off track: Ce aplicatii de pariuri off track sunt cele mai bune?

OffTrackBetting

Ce este pariurile off track?

Cel mai simplu sens al semnificatiei este orice pariu sau pariere care are loc departe de hipodromul de cai care gazduieste cursa live. In general, aceasta acopera cea mai mare parte a jocurilor de noroc care au loc la orice cursa, deoarece doar un procent mic din populatia de pariuri va paria pe pista in acelasi timp.

Jocurile de noroc online ocupa astazi marea majoritate a pariurilor departe de pista si exista mai multe site-uri inregistrate si perfect legale pe care le puteti folosi.

Aceste site-uri se leaga de grupurile de pariuri pari-mutuel, deci, de fapt, plasarea unui pariu pe unul dintre aceste site-uri functioneaza ca si cum ai fi pe pista.

Pariurile off track sunt legale?

In timp ce, in trecut, au existat numeroase proiecte de jocuri de noroc care, fara indoiala, ar putea fi considerate ilegale; cu toate acestea, astazi, pariurile off track sunt perfect legale.

Nu, asta nu inseamna ca va puteti incepe jocul de noroc la un colt de strada. Ceea ce inseamna este ca exista multe locuri autorizate in toata tara unde puteti plasa un pariu.

Una dintre cele mai populare forme de pariuri off track este prin simulcast, unde va puteti bucura de curse de pe pista intr-o locatie indepartata (inclusiv alte piese). Aceasta transmisie perfect legala va aduce in centrul cursei.

In sensul cel mai larg al semnificatiei, vor exista doar mai multe oportunitati de pariere pentru oameni departe de pista in sine. Cea mai mare parte a acestei cresteri a numarului va fi de la persoanele care se indreapta online pentru a-si plasa pariurile.

In timp ce o parte din acest pariu are loc pe site-urile offshore de pe piata gri, exista tot mai multe intreprinderi legale si reglementate in deschiderea SUA, fiecare oferind un mod complet legitim, sigur si sigur de plasare a pariului online.

Viitorul site-urilor live Offtrackbetting pare si el sigur. Desi pariurile online sunt probabil cea mai usoara optiune, vor exista intotdeauna persoane care vor sa se bucure de experienta de curse alaturi de alte persoane, chiar daca nu pot ajunge pe pista in cauza.

Cu atât de multe piste de curse legate acum de cazinouri, exista câteva site-uri fantastice in toata tara unde va puteti bucura de experienta finala de difuzare simultana. Chiar si departe de piste de curse, exista multe cazinouri si cluburi presarate in SUA, unde colegii fanilor de curse se pot aduna pentru a se bucura de actiune.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri