Ole777

Oferta de bun venit pentru pariul gratuit Ole777

Toate pariurile online recompenseaza jucatorii noi cu un fel de premiu pentru inregistrare, iar Ole777 nu este diferit. Pariurile gratuite sunt extrem de populare printre jucatorii de pariuri chiar acum si puteti obtine una si la Ole777. Casa de pariuri Isle of Man ofera un bonus de 30 GBP odata ce plasati 10 pariuri de calificare de 10 GBP sau mai mult.

Aceasta oferta este binecuvantarea Ole777 si un blestem. Merge bine in comparatie cu alte case de pariuri, dar partea dezamagitoare este ca trebuie sa faci 10 pariuri inainte de a obtine asa-numitul pariu gratuit (deloc gratuit). Pariurile de calificare trebuie pariate la cota de 2,00 sau mai mare si nu puteti incasa niciuna daca doriti sa obtineti bonusul.

In plus, fondurile bonus sunt disponibile numai cu 5 zile inainte de expirare, deci va trebui sa va deplasati rapid daca intentionati sa castigati niste bani cu jetonul bonus.

Ole777

Cum sa revendicati oferta de bun venit Ole777

Daca ati crezut ca veti primi bonusul de bun venit doar pentru a va inscrie, ganditi-va din nou. Inainte de a solicita bonusul care este exclusiv pentru clientii noi, trebuie sa plasati mai intai 10 pariuri eligibile de cel putin 10 GBP printr-un card de debit sau de credit. Fiecare pariu trebuie sa fie plasat la o cota de SVE sau mai mare. Dupa ce ati indeplinit cerintele, contactati echipa de asistenta pentru clienti Ole777 pentru a obtine jetonul bonus.

Dupa cum puteti vedea, revendicarea ofertei de bun venit Ole777 este putin mai complicata in comparatie cu alte case de pariuri.

Aspect si design

Ole777 a decis sa mearga cu o tema simpla si colorata, care este, sincer, o incantare. In loc sa umple site-ul cu zeci de butoane si meniuri, totul este la un singur clic. In mod traditional, lista sporturilor este in stanga, evenimentele pe care le-ati ales si sansele sunt in partea centrala a site-ului, in timp ce glisarea este in dreapta. Daca doriti sa modificati cota sau formatul orei, puteti face acest lucru cu filele aflate chiar deasupra buletinului de pariuri.

Alegerea culorilor Ole777 este ceva ce apreciem. Site-ul este destul de luminos, ceea ce este mult mai usor pentru ochi daca ne intrebati. Sigur, modul intunecat pe care il folosesc multe noi case de pariuri online poate parea putin mai placut din punct de vedere estetic, dar poate obosi ochii rapid. Designul lui Ole777 este o gura de aer proaspat si nu vei avea probleme sa gasesti meciuri pe care sa pariati rapid.

Aspectul se traduce fara probleme in platforme mobile, astfel incat veti cunoaste modul de intrare si iesire de pe site, indiferent daca il vizualizati pe desktop sau smartphone.

Piete

Exista un set divers de piete disponibile pentru a paria pe Ole777. Desi nu este la fel de mare ca ceea ce ofera competitia, aceasta include totusi toate sporturile populare, cum ar fi fotbalul si curse de cai. Site-ul se adreseaza in mod evident fanilor de curse de cai si de footie, avand in vedere faptul ca ofera cele mai bune cote garantate la toate cursele din Marea Britanie si Irlanda.

Cand vine vorba de selectia de sporturi, puteti plasa pariuri pe toate ligile de fotbal la care va puteti gandi, precum si pe o serie de meciuri de baschet, tenis, fotbal american, baseball si box si multe altele. Sunt disponibile si pietele eSports, ceea ce inseamna ca puteti paria pe cele mai interesante turnee DOTA 2, CS: GO si LOL.

In ceea ce priveste sansele, putem spune ca arata excelent, in special pentru curse de cai si fotbal. Daca te-ai saturat vreodata de pariuri sportive, acceseaza sectiunea de oferte speciale. Ofera o varietate de evenimente non-sportive, la fel de interesante ca orice meci de fotbal.

 

Pariuri pe mobil

Ole777 nu are o aplicatie mobila dedicata, dar am testat site-ul web pe mai multe smartphone-uri si functioneaza excelent. Este rapid, are acelasi aspect ca versiunea desktop si ofera toate sporturile si pietele. Nu veti avea dificultati in a gasi ceea ce aveti nevoie sau a contacta casa de pariuri prin chat live.

Chiar daca derulati o lista lunga de optiuni, butonul Sus este acolo pentru a va readuce la inceput. Este evident ca Ole777 s-a gandit mult la site-ul sau mobil si este un exemplu pe care multi altii ar trebui sa il urmeze.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri