Olimp

Operatorul de pariuri online Olimp este nou pe scena si a inceput de la baza sa din Malta in 2015.

Este axat pe Europa si este operat de compania-mama Olimp Group, care a avut o prezenta in industria jocurilor de noroc inca de la inceputul anilor ’90. Are o licenta malteza, desi nu are, in prezent, o licenta UKGC, ceea ce inseamna pentru jucatorii din Marea Britanie, deocamdata aceasta este o zona interzisa.

Clientii care pot paria cu Olimp au optiunea de a paria pe sport pre-play sau live, pe langa virtual.

Twitter-ul Olimp are peste 1800 de adepti de cand a fost lansat in aprilie 2016. Este si pe Facebook. Are un blog si o sectiune de previzualizari a pariurilor pe site. Olimp nu s-a angajat inca in activitati mari de marketing si nici nu sponsorizeaza echipe sau competitii in niciun sport. Daca vor sa continue sa progreseze, este o cale pe care ar trebui sa o ia in considerare, desi programul lor de afiliere pare popular, iar afiliatii reprezinta o sursa majora de trafic de case de pariuri.

Pietele de pariuri

Olimp nu ofera pariuri la cazinou, deci este vorba despre sport. Ca atare, ofera o selectie solida de piete intre sporturi si in interiorul acestora. In total sunt aici: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheata, Volei, Schi alpin, Fotbal american, Badminton, Bandy, Biatlon, Box, Cricket, Darts, Esports, Floorball, Futsal, Golf, Handbal, MMA, Rugby, Squash si tenis de masa.

Este minunat ca ofera sporturi precum schiul alpin si futsal, dar nu ofera politici sau piete de divertisment. Virtualele incluse in produsul Olimp sunt fotbalul, ogarii, curse de cai si tenis.

Olimp

Pariuri live

Olimp nu ofera streaming live, ceea ce lasa partea in jos pe partea din fata a jocului, dar are o selectie decenta de piete in toate sporturile, deci merita o privire indiferent.

Ceea ce ofera pariorilor este designul; de exemplu Centrul de Fotbal Live (livrat prin Betradar) si prezentarea statisticilor. Multi ofera clientilor astfel de statistici, dar mult mai putini o fac intr-un mod atat de digerabil.

Olimp ofera bani in bani, ceea ce inseamna ca jucatorii au mai multa libertate atunci cand vine vorba de pariurile lor.

Utilizarea site-ului

Site-ul are o senzatie extrem de moderna si o bara de instrumente limitata in partea de sus, care este racoritoare, deoarece nu copleseste potentialii jucatori cu optiuni de pariere.

Schema de culori, rosu si alb indraznet este usor de vazut si este un site frumos prin care puteti naviga.

Optiunea din partea stanga in care arata toate sporturile pe care pariati este deosebit de bine conceputa, deoarece permite optiunea de a comuta intre pietele dinaintea meciului si cele in joc. Olimp este disponibil pentru pariori si poate fi accesat in engleza, rusa, chineza, italiana si germana. Promotiile pentru clientii noi si actuali sunt un mare accent al Olimp si ofera lucruri precum bonusul pentru primul depozit, bonusul de rambursare si bonusul de acumulare.

In ceea ce priveste serviciul pentru clienti de la Olimp, clientii au optiuni precum chat live si e-mail. Nu are o optiune de apel.

Metodele de depunere si retragere includ Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, paysafecard si mai multi clienti semnificativi sunt bine ingrijiti. Olimp este parteneriat cu GamblingTherapy, care face o multime de lucrari bune pentru a preveni dependenta de jocuri de noroc si, in mod egal, pentru a ajuta pe cei care sufera de aceasta.

Olimp_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri