OneHash

OneHash este un site de pariuri reciproc care accepta Bitcoin. Exista, de asemenea, cateva jocuri de cazino disponibile, cum ar fi Dice sau Slots.

Ce este pariurile reciproce? Pe scurt inseamna ca toate pariurile sunt plasate impreuna intr-un pool. Plata se calculeaza prin partajarea pool-ului cu toate pariurile castigatoare. Continuati sa cititi pentru a afla mai multe despre acest tip de pariuri interesante.

Miza este lipsita de algoritmi corporativi. La OneHash, pariurile raman la oameni – nu mai exista cote fixe de la un computer sau de la o casa mare de pariuri corporative.

Onehash

Pariurile reciproce functioneaza astfel:

  • Puteti alege partea pentru pariul dvs.
  • Fiecare pariu facut influenteaza multiplicatorul castigator pana la inchiderea pool-ului
  • Dupa rezultatul meciului, castigatorii au impartit potul proportional cu contributia lor.

Puteti plasa pariuri pe multe tipuri de sport. Exista mai multe tipuri de sporturi traditionale precum fotbal, baschet, tenis, hochei, fotbal american, baseball, rugby, volei, handbal, sporturi de lupta si sporturi cu motor.

Exista, de asemenea, optiuni eSports precum CS: GO, Dota 2 si League of Legends (LoL).

Evenimentele speciale includ optiuni de pariuri precum castigatorul Premiului Nobel pentru Pace sau urmatorul presedinte al Comisiei UE. Au existat chiar si multe optiuni de pariuri de divertisment, cum ar fi pariurile Game of Thrones!

Bonusuri si promotii la Onehash

Clientilor noi de la OneHash li se va oferi un bonus de 100% pana la 1 Bitcoin. Pe masura ce bitcoin isi continua cresterea, aceasta este una dintre cele mai bune valori de pe ORICE site iGaming chiar acum. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca, din moment ce site-ul isi aseamana jucatorii cu alti jucatori care doresc sa parieze pe laturile opuse ale unui anumit meci, nu au mult de castigat oferind un bonus mult mai mare noilor clienti.

In ceea ce priveste eliberarea bonusului, este destul de simplu. Bonusul in sine este platit in trepte de 10%. Intrucat site-ul se mandreste cu platforma sa de pariuri reciproce (alias „pariuri impotriva persoanelor ACTUALE”), acest lucru inseamna ca bonusul dvs. este eliberat la fiecare pariu rezolvat in care ati contribuit cu fonduri din depozitul initial. Un pariu este „rezolvat” atunci cand rezultatul meciului a devenit definitiv si toate partile din partea castigatoare a pariului au fost platite.

Este posibil ca marca OneHash sa nu fi reinventat roata in ceea ce priveste oferta de bonusuri initiala, dar nu este nevoie, intrucat ofera un produs unic de pariuri si pastreaza lucrurile simple, rationalizate si la obiect. In prezent, nu exista niciun program de recompensa pentru loialitate la momentul respectiv si nu exista bonusuri de reincarcare disponibile. Acesta este motivul pentru care este foarte important sa profitati de bonusul complet, deoarece veti fi recompensat doar cu acea oferta de 100% din depozitul initial. Editorii nostri vor incerca intotdeauna sa actualizeze aceasta sectiune atunci cand primesc informatii noi despre oferte sau promotii, asa ca asigurati-va ca ne marcati!

 

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri