oneXtwo

Desigur, puteti paria si pe castigator la curse de cai. Deoarece rareori exista un favorit clar, sansele pentru castigarea pariurilor sunt in mod corespunzator mari. Acesta este cazul, de exemplu, la pariurile pe cai Jaxx sau pariurile Onextwo pe cai. Daca exista un anumit candidat la victorie, sansele sunt de obicei de aproximativ 2,0. Cu toate acestea, chiar si caii cu o cota de 4,0 pot fi inca numarati printre cercul extins de favorite. Cei care reusesc sa plaseze un pariu de succes din exterior pot conta uneori chiar pe cote de peste 100. Pariul castigator este cu siguranta cel mai popular tip de pariu de pe hipodromurile lumii.

Avantaje:

 • Un nume puternic pentru cotele si acoperirea curselor de cai;
 • Pariuri live in joc;
 • Curse de streaming live in intreaga lume;
 • Interfata usor de navigat cu optiuni de pariuri detaliate;
 • Site-ul este disponibil in mai multe limbi;
 • Ofera depuneri instantanee si retrageri rapid;
 • Suport specializat si prietenos.

Dezavantaje:

 • Nu exista alte sporturi in afara de curse;
 • Numai bun pentru clientii care doresc sa parieze pe cursele de cai;
 • Limite mici de pariere pentru unele evenimente;
 • restrictionat in unele tari;
 • Lista limitata de optiuni de plata.

Minimizati riscul cu pariul pe loc

Daca considerati ca pariul castigator este prea riscant, la Onextwo aveti optiunea de a paria pe loc. Aici calul pe care este plasat pariul trebuie sa ajunga doar in primele trei. Pariurile plasate duc relativ frecvent la succes si, prin urmare, sunt foarte populare printre fanii pariurilor. Desigur, sansele pentru acest lucru sunt mai mici.

O alta varianta este pariul pe doua locuri. Aici sunt selectati doi cai care, in opinia vremii sportive, apartin cercului de favoriti. Pariul este ca ambii cai vor ajunge pe podium, adica locul printre primii trei. Intrarea exacta este irelevanta. Pariurile twin sunt o alternativa foarte interesanta. Cotele sunt mai mari decat in ​​cazul pariurilor la locul normal, cu un risc totusi bine calculabil.

Cote de top la pariuri duble

Pariul dublu este o forma modificata a pariului dublu si este disponibila la Onextwo. Acest tip de pariu promite cote deosebit de mari, dar si un risc enorm. Pariurile sunt plasate atat pe primul, cat si pe al doilea loc. Clisma trebuie sa aiba loc in ordinea corecta. Unele case de pariuri au in continuare variante precum 3 si 4 pariuri in programul lor. Aici trebuie tastata intrarea corecta. Deja cu pariuri mici se pot obtine profituri enorme. Fanii pariurilor, care insa nu au deloc cunostinte specializate cu sportul ecvestru, ar trebui sa se concentreze mai degraba pe alte piete de pariuri.

Pariuri pe termen lung pe sporturi ecvestre

Pariurile pe termen lung pe Onextwo sunt oferite de unele case de pariuri online, precum si de hipodromuri de cai. Desi acestea sunt extrem de riscante, ele ofera castiguri deosebit de mari. Intr-un pariu final, de exemplu, castigatorii urmatoarelor trei curse trebuie prezise corect. Daca decideti un pariu de top 6, trebuie chiar sa ghiciti corect dublul numarului de curse. Este adesea posibil sa pariati pe o zi de cursa completa, o serie de curse selectata sau un sezon complet. Cunoscuta Breeders Cup, de exemplu, consta in cincisprezece alergari. Chiar inainte de prima cursa, puteti paria pe castigatorul general al seriei.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri