Oppa888

Oppa 888 este un site de pariuri online care ofera jucatorilor indieni o selectie larga de jocuri si optiuni de pariuri sportive. Este o optiune populara in India. Acesta serveste multe dintre jocurile de carti, sloturile si sporturile apreciate la nivel local, cum ar fi pariurile la cricket, accepta moneda locala si este disponibil in hindi

Bonusuri si promotii Oppa888

Bonusuri Oppa888

Exista doua bonusuri de bun venit dintre care puteti alege pe Oppa888. Deponentii pentru prima data vor putea solicita un bonus de meci de 100% pana la 10.000 INR, care trebuie pariat de 10 ori pe pariuri acumulate de cel putin trei selectii si cote de 1,4 sau mai mult.

Bonusul de bun venit al cazinoului ofera pana la 500 USD (nu sunt sigur de ce ne ofera doar USD ca moneda aici) de utilizat in jocurile slot. Aici bonusul si depozitul trebuie pariate de 20 de ori, desi primiti doar 7 zile pentru asta, altfel bonusul si castigurile se vor pierde.

Dincolo de asta, Oppa888 ofera diverse alte bonusuri si promotii, inclusiv un calendar de bonusuri eSports, un bonus de rambursare a cazinoului, bonusuri de rambursare si reincarcare si multe altele. Sunt destul de buni in aceasta zona.

Aplicatii si site-uri mobile Oppa888

Site-ul de pariuri ofera suport pentru aplicatii atat pentru iOS, cat si pentru Android. In bara de meniu de sus, exista un buton „Aplicatie pentru smartphone” care va va duce la pagina de descarcare a aplicatiei.

Aplicatia Android are o interfata usor de utilizat, cu toate optiunile de pariere usor accesibile. Aplicatia, in multe moduri, are un aspect mult mai curat si este un mod mai eficient de a naviga prin toate optiunile de pariere.

In plus fata de afisarea tuturor evenimentelor sportive populare pe un carusel, aplicatia afiseaza, de asemenea, pana la 5 optiuni diferite de pariere live acumulator al zilei si acumulator al zilei.

Plati

Oppa888 listeaza 33 de optiuni de depunere si retragere. Nu veti putea folosi cardurile de credit pentru a efectua depuneri sau retrageri. Printre portofelele electronice pe care le poti alege sunt Perfect Money, Sticpay si Jeton Wallet, ecoPayz este, de asemenea, disponibil. Dincolo de asta, transferul bancar si serviciile bancare instant pot fi optiuni pentru dvs.

Dar, mai presus de toate, Oppa888 se concentreaza pe criptomonede ca metode de plata. Exista 25 de criptomonede diferite din care puteti alege, ceea ce este mai mult decat am stiut ca exista.

Revedeti aceasta sectiune inainte de a va inscrie la Oppa888 pentru a va asigura ca una dintre aceste metode de plata este convenabila pentru dvs. Este important de retinut ca nu am reusit sa gasim limite de retragere, fie pe tranzactie, saptamanal sau lunar. Prin urmare, trebuie mai intai sa va inregistrati la serviciul clienti inainte de a solicita o retragere mai mare.before requesting a larger withdrawal.

Oppa888

Optiuni de pariere

In afara de sectiunea cazinou, acest operator are si o sectiune de pariuri sportive. Casa de pariuri Oppa888 include o mare varietate de sporturi, cum ar fi fotbal, cricket, baschet, baseball si tenis. Ofera o piata de pariuri atat pentru turneele internationale, cat si pentru cele locale. Aceasta casa de pariuri ofera, de asemenea, cote de pariuri competitive pentru membrii sai. Pana in prezent, cricketul are cea mai mare baza de jucatori, deoarece este cel mai popular sport printre indieni. Daca nu iti plac jocurile de noroc la cazinou, aceasta casa de pariuri are in continuare ceva pentru tine. Inscrieti-va astazi si bucurati-va de pietele dvs. nelimitate de pariuri sportive.

 

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri