Orbit Exchange

Orbit Exchange a fost infiintat in 2017 si sa dovedit a fi unul dintre cele mai populare schimburi foarte rapid. Desi este alimentat de Betfair, Orbit Exchange a devenit foarte fiabil printre multe schimburi de pariuri, chiar si printre alte etichete albe Betfair.

Putem vedea ca Orbit Exchange si Betfair impartasesc unele caracteristici, dar difera si de altele si, cel mai important, este ca s-a remarcat datorita designului sau de site web, care nu are nimic de-a face cu cel de la Betfair. Ce au in comun? Cote identice si aceeasi lichiditate, pentru a pastra functiile de pariere si retragere; la ce se deosebesc? Nu exista taxe de prima pe Orbit Exchange.

Orbit Exchange

Pariuri la Orbit Exchange

Aproape nu exista limitari pe piete si optiuni pe care sa pariati, deci posibilitatile sunt foarte mari. Acolo, portofoliul sportului acopera: fotbal american, atletism, reguli australiene, baseball, baschet, box, sah, cricket, ciclism, sageti, e-sport, fotbal, jocuri gaelice, golf, curse de ogari, handbal, curse de cai, hochei pe gheata , MMA, sporturi cu motor, netball, liga de rugby, snooker, tenis si volei.

In ceea ce priveste tipurile de pariuri, cele disponibile sunt: ​​1 × 2, handicapuri, scor corect (HT / FT), sansa dubla, primul la inceput, mix parlays, Moneyline, Odd / Even, Over / Under, pariuri pe perioada, ambele echipe care sa inscrie, scorecast piete, pariuri periferice (cornere, carti etc.) si metoda victoriei.

In timp ce Orbit Exchange acopera majoritatea pietelor populare pentru sporturile traditionale, puteti contacta cel mai bun agent de pariuri daca sunteti interesat sa explorati mai multe optiuni. BET-IBC va poate ajuta sa deschideti conturi la cele mai bune case de pariuri si la propriul produs, VIP-IBC poate merge cap la cap cu orice casa de pariuri de pe piata.

Caracteristici speciale la Orbit Exchange

Premisa Orbit Exchange este de a permite pariorilor sa plaseze pariuri cat mai liber posibil. Trebuie doar sa selecteze optiunea pe care o prefera (stabili sau inapoi) si asteapta ca aceasta sa fie potrivita. Orbit Exchange permite, de asemenea, pariorilor sa plaseze pariuri pe modurile pre-eveniment si in joc. Puteti sa va intoarceti si sa va asezati pe aceeasi piata si sa reusiti sa obtineti profit din aceasta. De asemenea, puteti tranzactiona in joc pe Orbit Exchange.

Format cote si castiguri

Singurul format ciudat disponibil la Orbit Exchange este cel european, iar miza minima posibila este de pana la 7 EUR.

Limitele minime si maxime de pariere pot varia in functie de eveniment si de cererea unui pariu dat. Lichiditatea, pietele si preturile sunt foarte competitive, astfel incat ofera o decontare 100%. Decontarea pe piata si platile sunt rapide si sigure.

Camera de poker si cazinoul

Desi Orbit Exchange Exchange nu se bazeaza pe o camera de poker sau un serviciu de cazinou, varietatea mare de sporturi oferite il face foarte atractiv pentru majoritatea pariorilor.

Relatii Clienti

Asistenta clientului se face prin pagina sa de Facebook. Dar daca decideti sa deschideti contul Orbit Exchange prin BET-IBC, atunci veti fi asistat si prin chatul live, disponibil 24/7 si in mai multe limbi sau prin e-mail.

Nu exista niciun motiv pentru a indica faptul ca nu veti fi multumiti de un cont la Orbit Exchange Exchange. Acesta satisface nevoile fiecarui tip de pumn de acolo.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri