Paddy Power

Paddy Power este o casa de pariuri irlandeza de prima clasa, cu o traditie indelungata in domeniul pariurilor sportive. Casa de pariuri este populara pentru pariorii din Irlanda si Marea Britanie, in principal datorita serviciului pentru clienti de prima clasa, securitatii si unei game largi de piete de pariuri.

Calatoria lui Paddy Power catre a deveni unul dintre cele mai consacrate nume din industria pariurilor sportive a inceput in 1988, cand trei case de pariuri irlandeze si-au fuzionat cele patruzeci de magazine pentru a forma un singur brand. Una dintre aceste case de pariuri a fost fiul lui Richard Power, David Power, de unde si numele.

In urma fuziunii, fondatorii au inceput sa extinda amprenta marcii in Irlanda si nu numai prin deschiderea de noi magazine in orase proeminente din Irlanda si Marea Britanie. Pana in 2010, casa de pariuri opera 356 de magazine in Republica Irlanda, Irlanda de Nord si Regatul Unit. In 2015, Paddy Power a fuzionat cu Betfair pentru a forma Paddy Power Betfair plc, cunoscuta acum sub numele de Flutter Entertainment plc.

In operatiunile sale online, Paddy Power ofera o serie de servicii de jocuri de noroc, de la pariuri sportive la jocuri de cazino, bingo si poker. Cartea de sport este, totusi, cea mai importanta oferta a acestora, mai ales atunci cand vine vorba de curse de cai, pariuri de noutate si fotbal.

Paddypower_web

Oferta pentru clienti noi

Primul dvs. pariu gratuit cu Paddy Power este asigurat pana la 20 GBP. Aceasta inseamna ca, daca deschideti un cont nou si mizati 5 GBP sau mai mult pe orice sport, casa de pariuri va va rambursa pariul in numerar daca pierdeti pariul. Rambursarea maxima este de 20 GBP, iar banii sunt depusi in contul dvs. in decurs de o ora de la decontarea pariului.

2 Up You Win Offer

Plasati un pariu unic inainte de meci pe piata Win-Draw-Win / 1X2 cu Paddy Power si site-ul va va plati integral daca echipa pe care ati sustinut-o pentru a castiga creste cu 2 goluri in orice moment al meciului.

Oferta este doar pentru meciurile de fotbal din EPL, La Liga si UEFA Champions League. Plata maxima este de 2.500 GBP. Cititi mai multe pe pagina noastra 2 up you win.

Asigurare bilet de tip acumulator

Casa de pariuri are un pachet de consolare in valoare de 10 GBP in pariuri gratuite pentru dvs. daca pierdeti acumulatorul de fotbal de 4 ori cu un picior datorita Acca Insurance. Pentru a te califica, trebuie sa plasezi un pariu pe acumulator cu patru sau mai multe selectii la cote minime de 1,20 fiecare. Oferta se aplica mai multor pariuri pe piata 1X2 sau unei combinatii de patru sau mai multe pariuri in acelasi joc.

Paddy Recompense

Puteti obtine o multime de pariuri gratuite, Power-Ups si multe alte cadouri gratuite, fiind un client fidel al Paddy Power. Asigurati-va ca plasati cel putin un pariu de 5 GBP la cota minima de 1,5 intre luni si duminica pentru a va califica pentru stimulentele Paddy’s Rewards Club.

Paddypower_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri