Paf

Paf este o casa de pariuri finlandeza foarte interesanta, care a fost online de 20 de ani. Compania din spatele casei de pariuri a fost fondata in anii 1960. A fost in spatele mai multor activitati de jocuri de noroc in scopuri caritabile. Paf este similar, intrucat este mai mult un tip de casa de pariuri social care are diverse evenimente pentru membrii sai si o parte din profit se indreapta spre caritate.

Este o idee nobila si o institutie unica in lumea pariurilor online. Paf este licentiat in Finlanda si accepta in principal jucatori din Europa.

Cand vine vorba de site-ul Paf, nu exista diferente mari fata de alte case de pariuri, intr-adevar. Puteti naviga in jur si puteti vedea ce sporturi si piete sunt disponibile. Designul este putin depasit, dar interfata cu utilizatorul este intuitiva.

Paf

Ce sporturi fac parte din cuponul de pariuri Paf?

O privire rapida pe site-ul web Paf va arata peste 20 de sporturi, inclusiv alegeri populare precum fotbal, tenis, baschet, fotbal american si sporturi de lupta. Multe dintre acestea sunt oferite atat pentru pariuri pre-joc, cat si pentru pariuri live.

Pietele disponibile pentru fiecare joc sunt oarecum limitate, dar exista toate optiunile traditionale. De asemenea, puteti plasa cateva pariuri directe, cum ar fi alegerea castigatorului unui turneu, golgheterului, MVP si alte piete similare. Evenimentele live de la Paf vin cu o multime de alegeri, iar consola este destul de simpla. Pentru a fi corect, ramane putin in urma fata de concurenta in acest sens.

Care este marja de pariere si cat puteti paria

Prezentare generala a paginii de start Paf Limitele de pariere la Paf nu sunt fixe si depind de joc si de piata specifica pe care o alegeti. Pentru ligile minore, puteti plasa de obicei cateva sute de euro. Daca preferati competitii populare, cum ar fi ligile americane sau cele mai bune turnee europene de fotbal, puteti face pariuri mai mari. Realitatea este ca Paf este probabil mai potrivit pentru jucatorii care pariaza dezinvolt in acest sens.

Marja de pariere a Paf este in jurul mediei din industrie. Este in jurul valorii de 6% pentru cea mai mare parte a cuponului de pariuri al casei de pariuri. Puteti gasi ocazional cote decente la sporturile obisnuite. Vestea buna este ca o parte din acesti bani se indreapta catre diferite organizatii de caritate. Daca este ceva important pentru tine, Paf este probabil singurul casa de pariuri care ofera asa ceva.

Alatura-te Club Paf si intra in diferite competitii

Partea interesanta a Paf este ca intreaga platforma este construita in jurul crearii unei experiente sociale. Casa de pariuri nu are promotii traditionale, cum ar fi bonusuri si programe de loialitate. In schimb, exista Club Paf care creeaza diverse evenimente interesante. Membrii se bucura impreuna de vacante, se intalnesc si joaca diferite jocuri. Sunt multe premii incluse si veti vedea adesea jucatori Paf care merg la evenimente sportive uriase, de exemplu.

Exista o alta sectiune conectata la Clubul Paf si se numeste Competitii. Veti gasi clasamente si jocuri distractive care acorda diferite premii. Pentru a fi sinceri, cei mai multi dintre ei sunt pentru cazinoul Paf, dar ici si colo veti vedea unii care sunt, de asemenea, destinati pariurilor sportive. Daca esti destul de norocos, ai putea sa te opresti la urmarirea finalei Ligii Campionilor sau a unui alt eveniment de la un magician similar.

Paf_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri