Palmerbet

Cu mandrie detinuta in proportie de 100% din Australia, Palmerbet este un nou starter in mediul de aplicatii de pariuri australiene (2013), dupa mai bine de 30 de ani de activitate la celebrul hipodrom din Canterbury din Sydney.

Palmerbet nu se teme sa faca lucrurile putin diferit, fiind un jucator nou, dar il sustine cu o experienta de peste o generatie in ceea ce priveste modul in care se pot asigura ca pariorii pot maximiza randamentele sfaturilor lor de pariere.

Afisat cu un design tineresc, revigorant si usor de utilizat, patrimoniul de pariuri pe curse de cai de la Palmerbet este clar de vazut. Punterii pot astepta cu nerabdare un angajament pentru cote mai bune si limite mai mari pentru toate cursele de cai din Australia, Noua Zeelanda si internationale.

Combinati-le cu o gama larga de piete de pariuri sportive (American Sports, AFL, NRL, fotbal, tenis si multe altele), optiuni bancare de retragere rapida – in mod clar, Palmerbet devine unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri din Australia.

Palmerbet

Reglementare, securitate si licenta

Palmerbet este licentiat de Racing NSW si opereaza sub reglementarea acestuia. Palmer Bookmaking Pty Ltd este garantata financiar de catre cooperativa NSW Bookmakers.

Palmerbet este, de asemenea, reglementat de NSW Office of Liquor, Gaming and Racing si in ceea ce priveste pariurile sportive, licentiat in SA de Codul de practica din Australia de Sud.

Stocarea in siguranta a datelor dvs. personale si a banilor este de o importanta primordiala pentru Palmerbet. Folosind criptare digitala SSL de 2048 biti (tehnologie de internet securizata utilizata de site-urile de comert electronic majore si de bancile de top din intreaga lume), securitatea internetului Palmerbet este de ultima generatie.

Recenzie produse si oferte speciale

Palmerbet ofera o selectie de caracteristici speciale si produse exclusive pentru membrii inscrisi:

 • Stiri si cote de curse exclusive – Aspect puternic asupra cursei australiene, NZ, Hong Kong si alte curse internationale cu:
  • Mai multe tipuri de pariu exclusiv – BOB’s, Top Fluc, Fixed Odds Best Tote + SP, Best Tote, Best of Two, Tote + 5%, Tote + 10%, Middle Tote si multe altele.
  • Speciale pentru rambursarea banilor si pentru cursele selectate.
  • Blog de curse – inclusiv previzualizari de curse si sfaturi de pariere actualizate zilnic.
  • Informatiile despre cardul de curse de astazi pe langa zilele urmatoare, inclusiv curse locale si internationale.
  • Notificari push pentru membrii inscrisi.
 • Pariuri live pe telefon
 • Partener oficial de pariuri sportive – Palmerbet este un partener aprobat cu mai multe sporturi – AFL & NRL, Tennis Australia, Cricket Australia si Australian Rugby Union.
 • In dreptul jocului / sau al sportului si al functiei de curse (care prezinta viitoarele meciuri / jocuri / curse viitoare).
 • Pariuri mobile – Aplicatia Palmerbet disponibila atat in ​​format iOS, cat si in format Android din magazinul de aplicatii respectiv.

Pariuri multiple, All-up-uri si acumulatori – Software-ul usor de pariere cu acumulator multi-bet permite parierilor sa selecteze o serie de doua sau mai multe pariuri individuale de pe piata sporturilor si / sau a cursei si sa le combine pentru a creste potential randamentul pariurilor. Dividendul final este determinat prin inmultirea cotelor fiecarei selectii cu mai multe etape.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri