Parasino

Parasino Sports este unul dintre operatorii de jocuri de noroc online exotici, denumirea insasi oferind cateva indicii despre felul de abordare pe care acesti baieti il prefera. Licentiata si reglementata cu autoritatile din Curaçao, incearca sa reduca diferenta care o separa de casele de pariuri si cazinourile care exista de mai bine de un deceniu. Aceasta este o comanda inalta, dar au un as in maneci, deoarece lucreaza cu nu mai putin de sase dezvoltatori de software majori.

Piete de pariuri sportive

Parasino Sports a clarificat inca de la inceput ca niciunui sport nu i se va acorda mai mult timp in centrul atentiei, indiferent de popularitate. Acesta este motivul pentru care, chiar daca fotbalul este mult mai popular la nivel mondial, acesta beneficiaza de aceleasi promotii, iar cotele sunt comparabile cu cele oferite la alte sporturi. Aici lucrurile devin interesante pentru cei care spera sa isi consolideze profiturile pe termen lung, cu o rentabilitate medie a investitiei de 95%.

Ceea ce inseamna acest lucru este ca jucatorii au cote de 1,95 atunci cand pariaza pe evenimente de tip flip de moneda si tot ce trebuie sa faca este sa faca echilibru in timp ce incaseaza promotiile ocazionale. Parasino Sports incearca sa mentina totul in echilibru, dar faptul ca jocurile de fotbal sunt mai numeroase este ceva in afara controlului lor. Drept urmare, exista mai multe jocuri de fotbal pe care sa

pariati in fiecare zi si acelasi lucru este valabil si pentru sporturile disponibile pentru pariurile in joc, iar baschetul si hocheiul pe gheata vin pe locul doi.

Motivul pentru care aceste doua sporturi sunt urmatoarele in ceea ce priveste popularitatea este ca sunt apreciate de ambele maluri ale Atlanticului. NHL si NBA atrag cei mai buni jucatori, totusi campionatele nationale si competitiile europene se desfasoara pe tot parcursul anului. Pietele disponibile in cadrul sportului includ castigatorul de-a lungul timpului, castigatorul timpului regulamentar si totalul punctelor, precum si pariuri speciale care sunt mai potrivite pentru pariuri live.

Parasino Sports va oferi clientilor acces la statistici actualizate in timp real, pentru a le facilita castigul atunci cand pariaza in direct. Ar fi fost mai bine daca ar fi ales sa introduca streaming live, dar acesta este genul de cheltuiala pe care noii case de pariuri nu si-o pot permite. Diagramele si alte statistici sunt utile intr-o oarecare masura, dar jucatorii pot extrage de obicei mai multe informatii, urmarind pur si simplu cum se schimba cotele in direct.

Parasino Sports are o interfata usor de utilizat, care este, de asemenea, extrem de personalizabila, lista sporturilor fiind afisata in partea stanga a site-ului web. Daca nu va place modul in care sunt clasate sporturile, este posibil sa mutati alte jocuri mai sus pe lista sau sa afisati jocurile viitoare in partea de sus. Cei care adauga sporturi sau meciuri la favorite vor fi afisate intotdeauna, deoarece aceste setari sunt permanente.

Bonusul de bun venit Parasino consta in prezent dintr-un bonus de 100% pana la 200 € + 20 rotiri gratuite pe Pimped. Depozitul minim care va declansa bonusul este de 10 GBP. Acest bonus are o cerinta de pariere de 35xbonus pentru bonusul de depunere, iar rotirile gratuite au o cerinta de pariere de 35xcastiguri.

Bonusul foloseste structura bonus standard, fondurile fiind blocate din momentul depunerii pana cand sunt indeplinite toate cerintele de pariere si pariurile atat cu fondurile depuse, cat si cu fondurile bonus care contribuie la cerinta de pariere.

Pariul maxim admis este de 5% din bonusul primit la orice runda de joc cu un minim de 5 € permis intotdeauna. Nu exista castig maxim nici la bonusul de depunere, nici la rotirile gratuite. Bonusul este transformabil in cash. Disponibil doar pentru jucatorii nou inregistrati.

Se depune toate eforturile pentru a ne asigura ca acesti termeni sunt exacti si actualizati, totusi nu ne asumam responsabilitatea pentru inexactitati sau erori. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca confirmati termenii oricarei promotii pe care o acceptati pe site-ul web al operatorilor inainte de a juca.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri