Parimatch

S-ar putea ca Parimatch sa nu fie cel mai mare nume din industria pariurilor, dar exista de fapt din 1996. Compania a inceput de la zero si acum se afla intr-un moment in care poate oferi o alternativa viabila majoritatii online sectorul pariurilor si cazinourilor.

Sporturi disponibile

Unul dintre punctele lor forte atunci cand vine vorba de pariuri sportive. Iata o lista completa.

Dupa cum puteti vedea, gama este destul de cuprinzatoare si pot oferi cam tot ce v-ati astepta de la una dintre cele mai bune carti de sport online.

Ceea ce s-a remarcat pentru noi este ca acestea intr-adevar variaza sportul si includ un numar pe care nu il fac tot ceea ce fac multe case de pariuri. Printre acestea se numara squash, bandy, floorball, biathlon, reguli australiene si sah, pentru a numi doar cateva.

Pentru a lucra alaturi de acest lucru, ei sunt, de asemenea, capabili sa gazduiasca o multime de sporturi de masa. Acestea includ fotbal, tenis, baschet, box, rugby si sageti.

Singura critica pe care o avem aici este lipsa curselor de cai. Avand in vedere ca este un sport popular in intreaga Europa, acesta lasa un decalaj mare in gama de sporturi oferite.

Parimatch

Proiectare site web, structura, machete si experienta utilizator

Designul cartii de pariuri este unul care a placut foarte mult echipei noastre. Aici nu se reinventeaza roata, dar in ceea ce priveste atat aspectul, cat si functionalitatea, functioneaza bine.

Acesta vine cu o configuratie pe trei niveluri in care incepeti cu meniul principal care ruleaza in stanga, principalele piete din mijloc si apoi pariul dvs. aluneca pe partea dreapta. Schema de culori negru si galben neon este un contrast frumos si este foarte usor de recunoscut atunci cand aterizati pe casa de pariuri.

Meniul din stanga este unul destul de interesant in sensul ca puteti selecta sporturi care vor fi evidentiate apoi in mijloc. Puteti alege mai mult de unul aici, astfel incat atunci cand faceti clic pe un sport, pietele se aliniaza prin mijloc. Un plus extraordinar pentru acest lucru ar fi sa-l salvati atunci cand va conectati, dar aceasta nu este in prezent o caracteristica.

Dupa cum am mentionat, site-ul este unul care arata bine, dar pentru aceia dintre voi care ati folosit mai multe case de pariuri in timpul vostru, se vor simti destul de familiarizati.

Bonus de bun venit pentru sport – 100% pana la 25 USD

Un bonus de potrivire de 100% asteapta noii clienti ai Parimatch dupa ce fac o depunere minima de cel putin 9 USD in conturile lor. Astfel, chiar si fara un cod bonus, vor primi o recompensa de pana la 25 USD. Aceasta suma urmeaza sa fie pariata de 10 ori in cartea de pariuri Parimatch. Ochelarii trebuie sa aleaga evenimente cu preturi sau cote de 1,50 sau mai mult si sa stea departe de retragere ca optiune!

Parimatch_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri