Partypoker

Apartinand unui bloc de site-uri, care s-au mutat de cateva ori, PartyPoker a fost infiintat in 2001, concentrandu-se exclusiv pe pariurile Poker Room. Adaugand o casa de pariuri sportive plina de actiune, PartyPoker a fuzionat cu Bwin in 2011. Apoi, dupa un razboi de licitatie cu 888 Holdings, gigantul de pariuri online GVC Holdings a achizitionat Bwin.Party Digital Entertainment cu 1,1 miliarde de lire sterline.

Oferte bonus PartyPoker: Presarate peste platformele lor de pariuri – Concursul PartyPoker, promotia si informatiile despre recompensa jucatorilor sunt prezentate mai jos.

Partypoker

Pariuri sportive PartyPoker Canada

Doua intrebari; Unde ai fost? Sunteti gata sa va alaturati petrecerii? La un moment dat, cel mai mare site de pariuri de poker de pe planeta, PartyPoker a intrat in al treilea deceniu de servire a comunitatii de pariuri online. Infruntand o multitudine de competitii, pariurile sportive PartyPoker si platformele de cazino au fost adaugate la ofertele lor si infloresc sub indrumarea ElectraWorks Limited. Ca si in cazul tuturor proprietatilor GVC, PartyPoker este reglementat de comisiile de jocuri de noroc din Regatul Unit si Gibraltar.

Preferand sa impartaseasca averea, in sectiunea lor de pariuri, carti de pariuri si cazinou, jucatorilor PartyPoker Canada nu li se ofera un bonus specific de inscriere. Schimbandu-se in functie de sezon si cand se desfasoara seria Campionatului, cum ar fi Super Bowl, promotia cartii de pariuri „Bet & Get” incepe. Jucatorii sunt rugati sa faca un pariu de 20 $, in timpul turneelor ​​majore cu cote minime de 2,0, pentru a primi un pariu gratuit de 5 $ pentru utilizarea pe orice sport.

Concursurile si balurile promotionale apar intotdeauna la PartyPoker. In diferite momente, pariorilor cartilor de sport carora le place sa participe la pariuri pentru acumulatori li se ofera un bonus de 10% cu 40% mai mult decat suma tiparita pe biletele castigatoare. Jucatorii de poker primesc 1 punct pentru fiecare rake de 1,00 $ pe care il genereaza, in timp ce fanilor cazinoului li se ofera promotiile Game of the Week si Big Payback. Vizualizati ofertele, plus termenii si conditiile, de pe site.

Veterani de lunga durata, echipa PartyPoker a participat inca din primele zile ale nebuniei de pariere online. Este un lucru bun, deoarece s-au adaptat la cantitatea mare de schimbari prin care a trecut industria. Desi nu este o mare problema, o actualizare a cartilor de sport ar fi binevenita, deoarece ne-am obisnuit sa fie postate oferte in liste. Deoparte, inchiderea in jurul site-ului este foarte simpla la cateva momente dupa prima autentificare.

PartyPoker a fost unul dintre primii giganti de carti care a adoptat platformele de pariuri Sportsbook si Casino. A fost o miscare inteligenta, deoarece experienta lor in industria jocurilor a contribuit la crearea unui site web solid de pariere cu servicii complete. In timp ce ofera in continuare o actiune excelenta in sala de carti, PartyPoker este acum si o destinatie de pariuri de top pentru sport si cazinou. Optiunile de pariere LIVE nelimitate, plus servicii bancare usoare si asistenta pentru clienti de calitate, fac ca distractia sa curga. Suntem incantati sa prezentam PartyPoker la handicapatorii pariurilor sportive din Canada.

Partypoker_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri