Paston

Paston este un nou site de jocuri de noroc si cazinouri online cu sediul in Spania. In scurt timp, a devenit un punct de reper in pariuri, deoarece are furnizori de top, precum Microgaming, MGA sau Evolution Gaming.

Se remarca prin piata sa bogata pentru pariuri pe e-sport, ruleta live si blackjack si, bineinteles, pentru sectiunea sa de sport care nu va lasa pe nimeni indiferent.

In ciuda faptului ca este o casa relativ noua, a intrat in sectorul jocurilor online. De asemenea, respecta toate cerintele legale pentru a opera in Spania

Paston

Bonus de bun venit Paston

Pe Paston, ei recompenseaza utilizatorii noi cu un bonus de bun venit de 100% din prima depunere. Nu va trebui sa utilizati niciun cod promotional. Va trebui pur si simplu sa va creati contul si sa efectuati prima depunere. Minimul pe care il puteti primi ca bonus este de 20 EUR si pâna la maximum 200 EUR. Acest bonus poate fi utilizat in pariurile dvs. sportive si, de asemenea, in diferite jocuri eSports.

Conditii bonus

Pentru a beneficia de oferta de bun venit a lui Paston, va trebui sa va creati noul cont si sa faceti o depunere minima de 20 EUR in termen de 30 de zile de la inregistrare. Si acest bonus va fi activ timp de 30 de zile. Adica aveti la dispozitie 30 de zile pentru a elibera bonusul. Daca nu, veti pierde dreptul la bonus. Bonusul pe care il veti primi poate ajunge pâna la 200 € ca suma maxima.

Aceasta oferta de bun venit are cerinte de pariere. Pentru a elibera bonusul si câstigurile, va trebui sa plasati pariuri in valoare de zece ori valoarea bonusului. In plus, pariurile pe care le faceti trebuie sa aiba o cota minima sau mai mare de 2,00. La pariurile combinate, una dintre selectii trebuie sa aiba o cota de 1,70 sau mai mare.

 Bonusuri si promotii suplimentare

Am comentat deja ca Paston se remarca prin gama sa larga de promotii. Unul dintre ele este Clubul Paston, unde veti acumula puncte pe masura ce jucati si pe care le puteti schimba cu o multitudine de premii. In plus, exista multe oferte specifice pentru marea varietate de jocuri si piete pe care le ofera pe site-ul sau web.

Club Paston

Ca recompensa pentru activitatea dvs. in Paston, veti fi recompensat cu puncte cumulative pe care le puteti schimba ulterior cu diferite premii pe care le veti vedea in catalogul lor. Pentru a apartine clubului, va trebui pur si simplu sa va inscrieti si pentru aceasta veti primi 10 puncte. De fiecare data când jucati, pariati sau depuneti, veti primi puncte de recompensa.

Mega cote duble la pariurile de fotbal

Pentru anumite evenimente de fotbal remarcabile, Paston ofera promotii specifice in care imbunatatesc sansele pentru câstigatorul meciului. Uneori chiar o dubleaza. Nu pierdeti din vedere aceste promotii si profitati la maximum de ele. Aceste pariuri sunt in general pentru utilizatorii noi.

4 × 3 in combinatie

Cu aceasta promotie veti reduce riscul cu pariurile combinate. Daca plasati un pariu combinat cu 4 alegeri cu minimum 10 EUR, daca ratati unul dintre rezultatele dvs., veti primi miza inapoi ca bonus de pariere. Pentru a activa aceasta promotie, va trebui sa utilizati un cod promotional pe care il veti gasi in bazele ofertei.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri