Pin-up

Fost cunoscut sub numele de Apuestele, Pin-up Bet este o casa de pariuri rebranded, cu ochii pe premiu. In timp ce iteratia lor anterioara ar putea fi considerata un succes relativ, acest site de pariuri a revenit intr-o forma mai buna ca niciodata. Merita mentionat faptul ca rebranding-ul a avut loc si intern, cu multe caracteristici cheie si beneficii adaugate mixului. Are aceasta casa de pariuri din Curacao ceea ce este necesar pentru a fi alegerea dvs. numarul unu? Retineti ca au fost fondate abia in 2016, deci exista mai mult decat suficient spatiu de imbunatatire in acest moment.

Aici este doar ceva linistitor la cartile de sport online cu fundal negru. Pentru inceput, intreaga interfata de utilizare este mult mai curata, deoarece este oarecum mai usor sa iasa in evidenta continuturile individuale, in principal pentru ca imaginile apar de fiecare data cand este implementat un aspect mai intunecat. Acest lucru are un impact direct asupra factorilor cheie, cum ar fi utilizabilitatea si timpii de incarcare. Pin-up Bet este construit cu maiestrie, in functie de UI. Totul este accesibil si nu veti fi lipsit de niciun fel de informatii.

Pin-up-bet

De asemenea, este important sa mentionam ca pagina de pornire este foarte compacta. De obicei, temele fara prea mult spatiu negativ par foarte inghesuite in comparatie cu standardul din industrie, dar nu este cazul aici. In schimb, pare confortabil si ordonat, ceea ce este o schimbare frumoasa. Daca cautati ceva nou si interesant, acesta este cu siguranta calea de urmat. Un lucru care ne-a placut cel mai mult a fost prezenta unui subsol fix, care va permite sa faceti clic pe diverse sectiuni in orice moment. Meciurile evidentiate primesc, de asemenea, o bara Live Info, un ecran de simulare pe pagina. Jucatorii sunt reprezentati prin puncte, oferindu-va o imagine asupra actiunii.

Optiunile de plata sunt abundente, dar se adreseaza in principal jucatorilor din Europa de Est. Qiwi, Moneta.ru, WebMoney si Jeton se alatura alegerilor obisnuite in crearea unei splendide sectiuni de banging. Depozitul minim este de 10 USD, in timp ce timpii de procesare pentru retrageri sunt rapide. De asemenea, nu putem omite prezenta Bitcoin, ceea ce indica faptul ca Pin-up Bet inseamna afaceri.

Nu veti fi dezamagiti nici de sectiunea de asistenta pentru clienti, intrucat intregul sentiment stelar incepe cu corespondenta live chat. Agentii sunt cunoscuti si dornici sa dezvolte orice ar putea sa va intereseze. Stapanirea lor in limba engleza este minunata, asa ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la orice probleme de comunicare. Serviciu cu adevarat impecabil.

Caracteristici de pariere

Pin-up Bet este usor unul dintre cei mai bine echipati pariuri, cel putin atunci cand vine vorba de pariuri live. Pietele sunt disponibile pentru aproape orice, sansele fiind putin peste media industriei. Va puteti bucura, de asemenea, de lucruri precum transmisiuni live si alunecari pre-realizate, daca va intereseaza nise noi si interesante, adica. Atat debutantilor, cat si profesionistilor le va placea aceasta carte de sport.

 Securitate si corectitudine

Un certificat COMODO pentru criptarea SSL este doar unul dintre multele lucruri care fac din Pin-up Bet o casa de pariuri legitima. Cuplu cu o licenta de la Guvernul Curacao, securitatea lor cibernetica este de top. Daca acest lucru nu ti-a fost suficient, atunci vei fi incantat sa afli ca FIBA, ATP, WTA, NHL citeaza toate Pin-up Bet ca partener oficial. Asta numim pedigree.

Pin-up_bet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri