Pinnbet

Casa de pariuri Pinn bet este relativ tanara pe piata sarba. A fost fondata in 2014 si are deja peste 150 de sucursale in toata Serbia. Este caracteristic acestei case de pariuri ca in ultimii ani a avut o campanie de marketing foarte extinsa in care a incercat sa patrunda pe piata caselor de pariuri sportive din Serbia – si a reusit. Este un magazin de pariuri care creste, avanseaza zi de zi si ofera jucatorilor sai optiuni noi si inovatoare pentru pariuri sportive.

Site-ul web

Pariurile pe Pinnbet au un aspect oarecum neobisnuit al site-ului, care este destul de diferit de concurenta. Conceptul meniului din stanga este pastrat, dar pe pagina de pornire primul lucru pe care il vedeti este cateva perechi pentru pariuri live. Mai jos sunt cateva perechi de meciuri care incep in curand si, in cele din urma, perechi mai jucause.

In meniul din stanga, toate aceste optiuni sunt repetate in aceeasi ordine, iar dupa ele exista o oferta zilnica completa. Aspectul paginii este neobisnuit si veti avea nevoie de ceva timp pentru a va ajusta, dar acest lucru nu este un obstacol pentru navigarea pe site in sine si pentru a juca.

Acoperire

Casa de pariuri Pinnbet are o acoperire foarte buna atunci cand vine vorba de evenimente sportive. Sunt reprezentate toate cele mai populare sporturi, precum si competitiile implicate in aceste sporturi, cum ar fi fotbalul, baschetul, handbalul, voleiul si tenisul. Daca, de exemplu, vor sa joace fotbal, ofera aproape toate ligile mondiale – de la cele mai atractive la unele exotice. Pe langa aceste sporturi, acestea ofera si unele sporturi mai putin populare, fotbal american, hochei, baseball si altele asemenea.

pinnbet

Oferta in Pinnbet

Ceea ce este cu adevarat foarte bun la ei este oferta de evenimente sportive si optiuni de pariere pe ele. Pariurile Pinnbet au in fiecare zi un numar mare de evenimente sportive in oferta sa zilnica, iar la un singur eveniment au peste 300 de optiuni diferite pentru a paria pe o pereche. Aceasta se refera in primul rand la fotbal, care are cea mai larga oferta de diverse posibilitati de plasare a pariurilor. Baschetul are, de asemenea, o oferta extrem de buna, care nu ramane prea departe de fotbal. Alte sporturi au mai putine oferte, dar sunt in general peste medie comparativ cu competitia.

Coeficienti

Magazinul de pariuri Pinn a fost considerat unul dintre cele mai bune din Serbia atunci cand vine vorba de oferirea de cote. In majoritatea cazurilor, Pinnbet are cele mai bune cote pentru evenimente sportive si jocuri. Cu ei, este rar ca cotele sa scada, cu exceptia cazului in care exista unele cazuri extreme in care toate casele de pariuri fac asta. O oferta buna, fara cote bune, nu inseamna nimic pentru jucator, iar la casa de pariuri Pinnbet le aveti pe amandoua.

Bonus Pinnbet

Casa de pariuri Pinnbet ofera un bonus de pariere de pana la 230% la perechile jucate la un bilet. Aceasta inseamna ca, daca joci 34 de perechi la un singur bilet, Pinnbet te recompenseaza cu un bonus de 230%. Care este principala caracteristica a acestei oferte este ca Pinnbet este singurul din Serbia care ofera acest bonus fara a conditiona jucatorii ca trebuie sa aiba un minim de o anumita cota pe meci (de ex. Cote min. 1,25 sau 1,35). Au si asa-numitele Bonus „Happy hour” de pana la 300% la minimum 4 perechi pe biletul valabil in fiecare zi intre 9-11 si de la 21 la 23 de ore.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri