PinterBet

PinterBet este un operator online apartinand companiei Pinter S.r.l.

Compania, fondata in 2015, are sediul in Castellammare di Stabia, in provincia Napoli. Aceasta casa de pariuri online, cu licenta regulata AAMS nr. 15174, ofera iubitorilor de pariuri sportive si jocurilor online o gama larga de produse prin intermediul site-ului www.pinterbet.it. Compania apartine grupului HBG Gaming, cunoscut in lumea pariurilor online ca operator al numeroaselor alte site-uri de pariuri online pe intreg teritoriul italian. Aici vom afla mai multe despre PinterBet, opiniile despre companie si despre serviciile disponibile utilizatorilor. Cu PinterBet, promotiile, serviciile si divertismentul sunt cu adevarat infinite si potrivite pentru orice tip de parior. Nu doar sport, ci si cazinouri, jocuri de carti si divertisment live. Sa intram imediat in lumea pariurilor sportive.

In legatura cu PinterBet, recenziile dezvaluie o usurinta extrema de utilizare. Accesul si inregistrarea pe site sunt simple, iar metodele de plata pentru a completa contul de jocuri si a retrage bani sunt printre cele mai frecvente: Visa, MasterCard, PayPal, Postepay si Skrill sunt doar cateva dintre acestea. In plus, daca aveti probleme cu contul dvs. de jocuri, cu depuneri si retrageri sau cu recuperarea datelor de conectare, solutia este la indemana. Pe PinterBet contactele sunt de fapt diferite si includ un numar de telefon, o adresa de e-mail si posta. Produsele oferite sunt multe, iar sectiunea Sport include peste douazeci de propuneri. Daca nu sunteti un iubitor de sport puteti alege intre cazinou, poker, jocuri de carti, evenimente live si multe altele care pot fi folosite prin PinterBet pentru desktop sau PinterBet Mobile.

Prima

PARIURI PINTERBET, OPINII PRIVIND BONUL DE BINE VENIT

La PinterBet, bonusul de bun venit pentru clientii noi este cu adevarat avantajos. La inregistrare, veti avea dreptul la un bonus fara depunere de 5 EUR, creditat dupa verificarea contului de joc.

PinterBet s-a gandit, de asemenea, la o rambursare de 50% a cheltuielilor pana la maximum 50 EUR pentru pierderile din prima saptamana. Pierderile reprezinta suma sumelor pariate minus suma sumelor castigate. Nu aveti nevoie de coduri pentru a activa promotia, trebuie doar sa va fi verificat identitatea prin trimiterea documentelor.

In detaliu, bonusul este valabil pentru primele 7 zile de la momentul inregistrarii, nu poate fi retras, ci poate fi folosit doar pentru plasarea de pariuri sportive. Pariurile simple sau sistemele nu sunt acceptate pentru promovare.

PINTERBET, AMUZAMENT SI PARIURI PENTRU TOATE GUSTURILE

Am descoperit PinterBet, opiniile si serviciile oferite tuturor utilizatorilor care doresc sa-si incerce norocul prin diferitele tipuri de pariuri. Aspectele pozitive ale acestui site de pariuri online se refera cu siguranta la simplitatea inregistrarii si la cantitatea vasta de divertisment oferita, de la sport la cazinouri.

Capacitatea de a descarca o aplicatie pentru a va bucura de aceste divertisment chiar si de pe un dispozitiv mobil, face ca aceasta casa de pariuri sa fie si mai competitiva. In partea de jos a paginii de pornire, in sectiunea „Bonus”, veti gasi diverse promotii dedicate clientilor noi si vechi.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri