PlanetOfBets

PlanetOfBets este o casa de pariuri cu licenta pentru Insulele Virgine Britanice, care a fost fondata in 2006. Aceasta casa de pariuri este destinata pariurilor live si o carte de sport care ofera jucatorilor multe servicii la niveluri ridicate.

Site-ul este foarte intuitiv, cu teme negre si portocalii. De asemenea, este bine structurat si usor de navigat intre categorii. Interfata este prietenoasa si este site-ul pe care il puteti vizualiza in patru limbi: rusa, engleza, ucraineana si spaniola.

Daca vrei sa devii un jucator al acestei platforme, poti apasa butonul Inregistreaza-te acum si completeaza formularul cu datele tale personale. Dupa aceea, puteti incepe pariul.

Ca jucator nou, din pacate, nu primesti un bonus de bun venit, dar vei avea multe beneficii daca vei deveni jucator al PlanetOfBets. Puteti gasi informatii despre bonusuri in sectiunea speciala a recenziei PlanetOfBets.

Pe PlanetOfBets este disponibila o gama solida de sporturi de 11 sporturi pentru pariuri precum: tenis, fotbal, handbal, baseball, rugby, hochei pe gheata, baschet, darts si altele. Favoritul este fotbalul cu cele mai importante ligi si competitii din acest domeniu. Locul doi este pentru baschet, urmat de hochei pe gheata.

PlanetOfBets are o echipa de asistenta permanenta care va va ajuta cu toate intrebarile dvs. Le puteti contacta prin e-mail sau telefonic, dar vorbesc doar limba engleza. De asemenea, exista un formular de contact pe care il puteti completa pentru a solicita informatii.

Ca metode de plata PlanetofBets foloseste cele mai populare metode precum: Mastercard, Visa, EgoPay, OkPay, Payeer, W1, Perfect Money. De asemenea, puteti utiliza multe din valute: euro, dolari, lire sterline, bitcoin, franc si altele.

Pariul minim si maxim acceptat este limitat. Pariul minim este de 0,05 EUR sau echivalentul monedei, iar pariul maxim variaza in functie de sport, eveniment sau miza. De asemenea, limiteaza câstigul maxim la 12.000 EUR sau echivalentul monedei.

Exista promotii grozave aici?

Desi sectiunea anterioara a acestei recenzii PlanetOfBets poate nu a fost cea mai interesanta, cu siguranta nu este cazul atunci când analizam partea de oferte si promotii. Si aici sunt vesti bune, deoarece aceasta pare a fi una dintre cele mai generoase case de pariuri care au venit pe scena de ceva timp.

Aceasta generozitate incepe chiar de la inceputul calatoriei dvs., cu un bonus extraordinar de bun venit care promite un depozit de 100% pe creditul dvs. de deschidere si poate creste pâna la un pret decent de 50 USD ca limita superioara. Acordul este disponibil numai in anumite tari, dar este o lista larga si, din fericire, Marea Britanie este inclusa. Termenii si conditiile complete pot fi gasite prin intermediul butonului Ajutor din coltul din dreapta sus al paginii de pornire.

Odata ce acea oferta a fost revendicata, exista unele cresteri de pret care pot fi ridicate la puncte obisnuite, astfel incât, in timp ce cea mai mare parte a valorii vine la inceputul calatoriei dvs. PlanetOfBets, afacerea de bun venit face loc unor preturi imbunatatite care merg mai departe.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri