Planetwin365

Planetwin365 s-a nascut in Austria in 2003, in ultimii ani s-a raspandit in toata Europa si Italia odata cu deschiderea a mii de agentii de pariuri online.

PlanetWin365 este astazi cel mai mare si cel mai desemnat dintre casele de pariuri din lume, clientii sai fiind peste 4 milioane. PlanetWin365 ofera tuturor clientilor sai cote excelente, un software excelent de pariuri live, care este facilitat de Streaming Live TV, unde puteti viziona toate evenimentele sportive majore (fotbal, tenis etc.)

Direct, prin intermediul site-ului Planet Win 365, acesta ofera si radioul pentru a asculta jocuri online, un livescor live online, multe modalitati de a-si plasa pariurile. In ultimii ani, web-ul a castigat experienta si profesionalism pentru a oferi clientilor sai un joc sigur si corect. Experienta de joc, extinsa si variata, este imbogatita. PlanetWin365.com este de fapt o revolutie, un nou mod de a intelege jocul atat de catre operator cat si de partea clientului. Este un bookmaker tanar, dar puternic.

Planetwin365_web

Schema inovatoare de promovare pe tot parcursul anului de la Planetwin365

In loc sa ofere un bonus de bun venit o data jucatorilor noi si sa lanseze in mod regulat diverse promotii, Planetwin365 a implementat un sistem de bonusuri unic. Nu exista potriviri de depunere sau pariuri gratuite si nu exista cerinte de pariere – tot ce aveti nevoie pentru a va califica pentru o recompensa este sa plasati cel putin 5 pariuri diferite. Daca predictia este corecta, atunci veti primi un bonus de 5%. Procentul creste odata cu numarul de pariuri pe care le plasati pentru a ajunge la 225% pentru 30 de evenimente.

In plus fata de cerintele de pariere, acest sistem de bonusuri fara analog are mult mai multe avantaje – este aplicabil 365 de zile pe an, adaugat automat, cu conditia ca 5 sau mai multe pariuri sa fie prezente pe acelasi bilet de pariuri si sa aiba potentialul de a creste in mod substantial castigurile .

Cote mari si marja mica

Planetwin365 se lauda ca poate oferi clientilor sai cea mai buna valoare. Casa de pariuri online promite sa ofere cele mai mari cote posibile intr-o gama larga de piete de pariuri, pentru cele mai populare sporturi, inclusiv fotbal, tenis, baschet si sporturi cu motor. De fapt, este posibil sa gasesti cote usor mai bune din cand in cand la alte case de pariuri online care concureaza cu Planetwin365, dar, in general, casa de pariuri este la inaltimea pretentiilor sale si ofera unele dintre cele mai bune cote din toate sporturile.

Utilizatorii vor aprecia, de asemenea, transparenta afisata de site-ul de pariuri sportive, care afiseaza si explica in mod clar marjele de care beneficiaza si confirmam ca sunt printre cele mai mici din industria pariurilor sportive online.

Planetwin365_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri