PlayaBets

Fondata in 1990, Playabets are o reputatie de lunga durata pentru a fi una dintre cele mai bune – si prima – operatiuni de pariuri cu amanuntul din lume. In afara de a oferi o gama larga de optiuni de pariuri pentru sport, compania este, de asemenea, populara pentru extragerile la loterie si pariurile pe keno – acestea din urma fiind primele oferite ca casa de pariuri.

In 2014, compania a decis sa-si extinda serviciile in lumea pariurilor online si de atunci a avut un succes extrem in furnizarea unei experiente de pariere sportive online si mobile de neegalat. Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre ceea ce ofera aceasta casa de pariuri si aflati cum puteti profita la maximum de bonusurile si promotiile abundente disponibile!

PlayaBets

Noi bonusuri de jucator la pariurile Playa

Fie ca tocmai v-ati inscris la Playa Bets sau ati fost un utilizator de lunga durata al acestei carti de sport, veti gasi intotdeauna o multime de bonusuri pentru a va mentine stimulat pentru pariurile dvs. sportive.

Pentru jucatorii noi, bonusul de inscriere si primul bonus de pariu va vor pune cu siguranta un zambet pe buze. Pentru jucatorii obisnuiti, exista multe bonusuri saptamanale, bonusuri specifice sportului, un program de loialitate si multe altele!

Sa aruncam o privire la cateva dintre promotiile si bonusurile oferite in prezent de casa de pariuri Playa Bets.

Bonus de bun venit:

Am spus ca bonusul de inscriere a fost unul bun si cu siguranta nu exageram. Ca jucator nou care se alatura acestei carti de sport, veti primi un bonus de meci enorm pe primul dvs. depozit in bani reali, efectuat la Playa Bets!

Cand efectuati prima dvs. depunere, veti primi un bonus de meci de 100% pana la maximum R10.000. Prin urmare, daca doriti sa faceti o depunere de R500 ca prima depunere, veti primi un R500 suplimentar si un total de R1000 va fi creditat in contul de casier Playa Bets.

Lucruri importante de stiut despre aceasta oferta: cerintele de rollover sunt de 5 ori cu pariuri la care cotele sunt mai mari de 7/10. De asemenea, pentru a va califica pentru acest bonus de prim depozit, trebuie sa faceti un depozit care are o valoare R50 sau mai mare.

Primul pariu pe casa:

Inca va aflati in gard despre inscrierea la Playa Bets? Ce se intampla daca ti-am spune ca primul tau pariu cu Playa Bets va fi intotdeauna castigator si ca casa de pariuri in sine garanteaza acest lucru cu oferta sa de „primul pariu pe noi”?

Playa Bets doreste sa-si vada noii membri incepand cu piciorul drept la casa de pariuri, asa ca ofera o rambursare de 100% la primul dvs. pariu daca este pierdut!

Aceasta inseamna ca, daca pierzi, iti vei primi banii inapoi – Playa Bets iti va rambursa 100% din suma pariata pana la maximum R50, fara intrebari. Si daca castigi, ei bine, ce altceva ai putea dori? Dar, cu adevarat, Play Bets a pus la dispozitie aceasta oferta de rambursare doar pentru a arata cat de mult doresc ca jucatorii lor sa aiba succes si sa aiba un inceput excelent in calatoria lor cu ei.

Lucruri importante de stiut despre aceasta oferta: Pentru a solicita acest bonus, trebuie doar sa trimiti un e-mail la support@playabets.co.za cu subiectul „Primul pariu” si vei primi rambursarea! De asemenea, va rugam sa retineti ca acest bonus se aplica numai pariurilor plasate pe pariuri sportive inainte de meci si in joc.

Bonus de recomandare pentru clienti noi:

Jucatorii noi nu primesc doar un bonus de meci extrem de generos si un bonus de rambursare la prima depunere, dar li se ofera si un bonus de recomandare pentru trimiterea acestei case de pariuri catre alti jucatori.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri