Playbet

Playbet (Pty) Ltd sunt proprietarii playbet.co.za; un site de pariuri online alimentat de Turfsport si securizat de Thawte. Utilizatorii pot paria pe multe sporturi diferite, inclusiv fotbal american, reguli australiene, badminton, baseball, baschet, box, cricket, ciclism, sageti, floorball, futsal, golf, handbal, curse de cai, hochei pe gheata, numere de loterie (fixe si multiple), scrisori norocoase, arte martiale mixte, sport cu motor, rugby, pariu special rubgy 55, snooker, fotbal, fotbal 66 pariu special, tenis, evenimente speciale si Cupa Mondiala 2014. Pariurile sunt usor plasate pe site-ul lor web odata ce un cont a fost deschis, alegand un sport, turneu sau eveniment din browserul de evenimente, apoi selectand o piata din lista de piata facand clic pe butonul de pariere. Site-ul web ofera in direct jocuri si rezultate actualizate pentru toate sporturile, precum si stiri sportive si evenimente viitoare. Tipurile de pariuri includ pariuri directe sau fixe pe cote castigate, pariuri exacte, duble, trifecte, swinger, handicap, cvartet si pariuri exotice, cum ar fi jackpot-ul, locul acumulatorului si alegerea 6.

Playbet

Playbet este compatibil cu dispozitivele mobile, permitandu-le utilizatorilor sa parieze oriunde si oricand, cu un site web mobil usor de utilizat si accesibil folosind toate telefoanele cu internet. Nu au puncte fizice si isi au sediul in Johannesburg si Mpumalanga.

Toate pariurile deschise sunt limitate la R500 00,00 si limitele se aplica fiecarui client pentru fiecare tip de pariu si pentru fiecare eveniment. Limitele de castig se aplica si pentru un castig, un loc, un swinger, o exacta, un trifecta, un cvartet, un dublu, un acumulator de locuri, un jackpot, un pick 3 si un pick 6 pariuri. Castigurile maxime sunt limitate la limita totala neta a pool-ului local SAFTOTE sau la limita maxima de plata de R500 000,00.

Playbet.co.za este un portal de pariuri online interesant si usor de utilizat, care ofera clientilor tot ce au nevoie pentru o experienta de pariere online directa. Site-ul web gazduieste rezultate actualizate si live in joc, unde utilizatorii pot paria pe un meci in timp ce se intampla. De asemenea, ofera o multime de informatii de la activitati bancare la reguli pentru a trai in meciuri de joc. Utilizatorii isi pot arata sprijinul si pot urmari Playbet pe Facebook si Twitter.

Site-ul Playbet ofera o selectie de promotii. Cu toate acestea, nu ofera un depozit sau bonus FICA. Jucatorii pot profita de prima limita de pariu pana la R20000. Cele mai bune bonusuri sunt prezentate la sansele de curse de cai, rugby, golf si cricket.

Cu schema sa de culori rosu si negru, site-ul PlayBet este estetic placut, reusind sa va atraga atentia fara a va rani ochii. Atat barele de navigare verticale, cat si cele orizontale simplifica experienta utilizatorului, permitand parierilor accesul usor la diferite sporturi, precum si la numerele Lotto si norocoase disponibile.

PlayBet ofera rezultate actualizate in timp real pentru toate sporturile, oferind in acelasi timp un flux de stiri si sectiunea de evenimente viitoare. Meciurile viitoare sunt afisate pe bara de navigare verticala din partea dreapta, ceea ce le permite pariorilor sa localizeze cu usurinta evenimentele care incep in curand sa isi parieze cat mai repede posibil. Pagina cu rezultate este o caracteristica utila care permite utilizatorilor sa vada care dintre pariurile lor au castigat si pierdut. De asemenea, pariorii pot descarca o lista detaliata a programelor de fotbal cu meciurile viitoare si cote de pariere de la majoritatea ligilor mondiale.

Din pacate, consideram ca luarea multiplelor / acumulatorilor este putin confuza cu PlayBet din cauza sistemului pe care il foloseste Turfsport, prin care trebuie sa decideti daca doriti sa faceti un pariu cu mai multe picioare inainte de a pune ceva in fisa dvs. de pariuri si de a utiliza un buton diferit (MPL sau SMPL). Cu toate acestea, am fost incantati sa vedem instructiuni pas cu pas pe pagina de pornire care sa explice procesul de plasare a unui pariu, pe care nu l-am mai vazut pana acum pe niciun alt site de pariuri sportive online. Exista, de asemenea, informatii disponibile cu privire la regulile de pariere, metodele bancare etc., care sunt adesea greu de gasit pe multe alte site-uri de pariuri sportive online.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri