Plexbet

PlexBet este o casa de pariuri nou-infiintata in 2020 de Progressplay Limited, oferind o gama larga de jocuri populare clasificate in jocuri de cazino, jocuri slot, jocuri live si pokeruri video. Cazinoul are un aspect atractiv cu fundal negru si rosu.

Oferte de bun venit 2021

PlexBet s-a alaturat recent jocurilor online si, prin urmare, jucatorii nu ar trebui sa se astepte la bonusuri substantiale de bun venit. Dupa inscrierea la cazinou, jucatorii noi primesc un pariu gratuit de 10 GBP dupa o depunere minima de 10 GBP si ar trebui sa indeplineasca cota de calificare de ½. Jucatorii nou inregistrati ar trebui sa parieze fondul bonus 10X inainte de a solicita o retragere. Aceasta oferta poate fi convertita doar la 20 GBP si este valabila timp de sapte zile.

Plexbet

Oferte promotionale 2021

PlexBet are mai multe oferte in curs de desfasurare care continua sa se schimbe pentru a permite jucatorilor noi si timpuri noi. Ofertele promotionale constante ale site-ului includ Calendarul publicitar pentru anul 2021, Drops zilnic, oferte saptamânale si lunare. Calendarul Advent 2021 este adaptat pentru a se potrivi tuturor ofertelor promotionale care au loc pe tot parcursul anului. Alte oferte promotionale includ rambursare disponibila la sfârsit de saptamâna, oferte duble delicioase care inmultesc câstigul jucatorilor, reincarcare in fiecare joi, sâmbata Spinners, printre altele. Jucatorii la concurs au dreptul la aspirator, numerar, premii uriase si voucher Amazon in valoare de 1000 GBP. In prezent, PlexBet nu ofera schema de loialitate VIP.

93 rotiri minunate gratuite pe Vrajitorii noptii cu 82 x WR bonus de bun venit si pariu maxim de 2 GBP. Cu 125% bonus de depunere de pâna la 320 GBP pe King Kong Fury. si 20 de rotiri gratuite, care sunt minunate la multi ani, cu noua cerinte de cifra de afaceri si expirare de 18 zile. Mai mult, 125% s-au potrivit cu ceea ce depuneti pâna la 925 GBP pe sloturile O ’Gold.

Argumente pro si contra

PlexBet are unele dintre cele mai bune game de jocuri oferite de furnizorii de software de top. Cazinoul are o echipa de asistenta pentru clienti laudabila si are un design compatibil cu dispozitivele mobile, permitând jucatorilor sa acceseze jocuri de pe telefoane mobile si tablete. PlexBet are o mare varietate de jocuri de masa de la furnizori de software renumiti, iar jucatorii se bucura de plati rapide. Cazinoul are optiuni bancare limitate si limite scazute de retragere.

Sloturi prezentate si jocuri de cazino

PlexBet s-a asociat cu cei mai respectati dezvoltatori de jocuri si, prin urmare, cazinoul ofera jucatorilor sai cele mai populare jocuri din industrie. Dezvoltatorii de jocuri includ Playson, Microgaming, Blueprint, Red Tiger Gaming si Pragmatic Play. Unele dintre jocurile de top includ Jurassic World by Microgaming si Gonzos Quest by NetEnt. Jurassic World este un joc cu volatilitate redusa, cu un RTP mediu si are teme dinozaur si preistorice. Gonzos Quest este un joc de volatilitate medie cu 95% RTP si are ca caracteristici principale Cascading Wins. Alte jocuri interesante includ Cine vrea sa fie milionar, Robin Hood, Aliyah’s Wishes, printre altele.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri