Plus-Minus

Mizez de mai bine de 15 ani, iar PlusMinus a fost a 2-a casa de pariuri in care am inceput sa pariez, chiar si pe hartie prin copii carbon … Acum, de asemenea, o prefer mai ales … Dezavantajele pentru mine sunt ca multe citate in linie au mici maxime … Si si in direct … Pacat, desigur, ca au inchis o multime de birouri in orase, sper sa nu dispara de pe Internet … Aaa mai multe despre coeficienti, eu comparandu-le de multe ori cu alte case de pariuri de aici, acestea sunt cu 85% mai mari decat altele.

Plus-minus

Nu voi vorbi standard / bine / rau. Voi spune ca acesta este primul meu birou de case de pariuri, care m-a introdus in lumea pariurilor. Nu este nevoie sa mergi la acest birou. Pentru incepatori, acesta este SUPER !!!

Veti invata sa fiti in negru la distanta aici, veti fi in negru aproape peste tot. Dar oh ce greu este !!!

NICIODATA FALS CU PLATI !!! NU!!! Si nu pe fleacuri. Da, au redus maximele, dar in limite rezonabile. Pana acum, am un cont activ acolo, uneori imi permit sa ma rasfat, nu joc constant, am crescut din acele sume care sunt interesante pentru mine si nu pot fi oferite aici. Dar in ceea ce priveste organizarea pariurilor, acest lucru este NORMAL. Nu ar trebui sa subestimezi acest birou. Voi spune de la mine – noroc pentru tine PLUS MINUS pentru a rezista in aceasta lume nebuna a pariurilor !!!

Daca incepeti sa jucati profitabil, asteptati o reducere a cotelor individuale. Pe scrisorile catre programatorii de case de pariuri, veti primi un raspuns ca totul este in ordine cu contul dvs., iar o scadere a coeficientilor este un fenomen destul de normal. Pe o linie plana, obtineti cote de 1,3 si 1,3 pe ambele parghii si pariati orice doriti cu o marja de aproape 54%). Daca nervii si banii iti sunt dragi, evita acesti escroci.

Birourile sunt foarte proaste, inainte de meci schimba imediat cota cu picioarele cand oamenii pariaza pe cote bune !!!! , Sunt foarte incet sa arunce rezultatele jocurilor. Mi-am schimbat parola de 4 ori, pentru ca uneori nu am observat suma ramasa, (in timp ce capturile de ecran si fotografiile nu necesitau nimic, am uitat recent parola, am cerut sa o restabilesc, asa ca mi s-a spus sa asteptam si, de asemenea, le-am cerut capturile de ecran din document) Nu recomand biroul!

Birou teribil, nu numai ca trebuie sa verificati in mod constant minutele golurilor marcate, suturile la tinta etc., incercand in mod constant sa … (inselati). De asemenea, triseaza pe baza rezultatelor meciurilor, la ora 11.15 accepta un pariu pe meci, la ora 13.00 se joaca meciul si apoi anuleaza pariul jucat, de vreme ce meciul s-a dovedit a fi transferat brusc la altul stadiu. Gropile lor nu vor admite niciodata. In plus fata de tot ceea ce administratorii vorbesti in corespondenta. Stai departe de acest birou si economiseste-ti o multime de nervi.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri