Pokerstarssports

Cand Amaya a cumparat BetStars in iunie 2014, multi oameni au considerat ca gigantii de jocuri de noroc online vor incepe in curand sa diversifice marca BetStars dincolo de camera de poker initiala.

Cazinoul BetStars a urmat in curand si recent a fost lansata si platforma de pariuri sportive BetStars si aceasta este ultima platforma pe care o vom analiza in aceasta recenzie.

Ne vom concentra asupra aspectului noului site, a caracteristicilor sale, a optiunilor de pariere si a pietelor disponibile, a promotiilor disponibile, a usurintei de utilizare a site-ului si a oricaror alte caracteristici cheie care imbunatatesc site-ul inainte de a trage concluzia noastra despre cum se potriveste cea mai noua adaugare a BetStars in lumea competitiva a pariurilor sportive online.

Asadar, fara alte intrebari, sa incepem prin a arunca o privire la cat de usor este noua BetStars Sportsbook pentru ochi si degete.

Proiectarea si caracteristicile site-ului BetStars Sports

Pokerstarssports

Daca accesati BetStars Sportsbook din Romania, atunci va trebui sa descarcati versiunea software-ului compatibila cu Romania.

Acest lucru este solicitat automat cand incercati sa va conectati la Pokerstars Sports, daca nu ati descarcat deja versiunea din Romania. Dupa ce ati descarcat versiunea compatibila cu Romania a software-ului BetStars 7, noul front-end va fi incarcat.

Gasiti optiunea de pariuri sportive facand clic pe fila „Sport” din partea de sus a paginii si atunci cand faceti, o pagina de pornire destul de simpla se incarca.

Filele din partea de sus a paginii listeaza sporturile disponibile pe BetStars Sports in prezent si dedesubt sunt cele mai importante pariuri pentru ziua si saptamana urmatoare. Impreuna cu pariurile de meci in joc, pariurile prezentate, precum si cupoanele de top si cele mai populare pariuri pe care oamenii le-au facut pe site.

Puteti modifica formatul de cote intre american, fractional sau zecimal pentru a se potrivi nevoilor dvs. si facand clic pe fila In-Play din sectiunea de sus a ecranului, veti ajunge la o sectiune dedicata pariurilor In Play.

Site-ul este in mod clar inca in curs de dezvoltare si este inca foarte la inceput, cu doar pietele cheie de pariuri disponibile (A-Z listeaza doar sase sporturi, de exemplu; pe alte site-uri este mai aproape de 30 sau, uneori, 40 de sporturi diferite). Cu toate acestea, deoarece nu exista multe prin care sa navigati, este, in general, rapid si usor sa va gasiti pietele pe care sa pariati.

Promotii obisnuite

Retineti ca utilizati acelasi cont pentru BetStars Poker si BetStars Casino ca si pentru BetStars Sports, astfel incat sa va puteti alatura utilizand oferta BetStars Poker Free 20 GBP (depuneti 10 GBP) folosind codul bonus.

Acest lucru va va oferi bani bonus suplimentari pentru poker si puteti utiliza depozitul pentru pariuri sportive. Nu este clar daca 20 de lire sterline gratuite pot fi utilizate atat pentru pariuri sportive, cat si pentru poker, desi se spune ca BetStars poate retine orice bonus daca suspecteaza ca „nu a fost facut cu intentia de a-l folosi pentru a juca jocuri de poker pe bani reali . ”

Site-ul ofera, de asemenea, pariuri gratuite BetStars Sports. Plasati primul dvs. pariu sportiv de cel putin 10 GBP, iar BetStars va va credita contul cu un pariu gratuit de 20 GBP, care trebuie utilizat in termen de 7 zile.

Pokerstars_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri

Înregistrare Înregistrare