Powerplay

Specializat in pariuri sportive, PowerPlay este destul de cunoscut pentru platforma foarte neteda si varietatea de jocuri. Oferind peste 1.000 de evenimente disponibile de jucat, PowerPlay vizeaza in principal piata europeana prin jocul sau elegant si caracteristicile inovatoare. De asemenea, sunt destul de cunoscuti pentru ofertele lor generoase si pentru programul VIP foarte usor de inscris.

Una dintre atractiile platformei PowerPlay ar fi site-ul in sine. Spre deosebire de multe alte site-uri de jocuri de noroc online, pagina web a PowerPlay nu arata aglomerata. Este destul de obisnuit sa vezi site-uri care au o multime de reclame, culoare si glam. Site-ul PowerPlay, pe de alta parte, foloseste un stil mai modern, simplu, dar frumos. Foloseste o schema de culori rosu si negru, care este foarte usoara pentru ochi.

In ceea ce priveste navigarea, nu sunt atat de multe butoane de apasat – ceea ce este bine. Multe site-uri de jocuri de noroc online au prea multe butoane de facut clic si pagini web de explorat, ceea ce face lucrurile foarte confuze pentru clienti. Adoptand un design oarecum minimalist, navigarea pe site-ul PowerPlay este, de asemenea, minimalista. Orice vedeti la prima vedere este tot ce este cu adevarat pe site.

Powerplay

Bonus de intampinare sportiva – Pariu gratuit de pana la 100 USD

Daca se intampla sa fii nou la PowerPlay, atunci ai sansa sa te bucuri de un mic bonus de bun venit, care sa iti permita sa obtii un pariu gratuit care ajunge pana la 100 USD. Practic, trebuie doar sa va inscrieti si sa pariati la orice eveniment doriti. Dupa aceea, vi se vor oferi 100 USD in doua parti de 50 USD (deci veti primi doua 50 USD). Acest pariu gratuit va va permite sa va mentineti soldul asigurat chiar daca ati pierdut (numai pana la 100 USD). Iata termenii si conditiile pe care trebuie sa le cunoasteti:

 • Acest pariu gratuit acopera jucatorii noi care fac primele doua pariuri.
 • Jucatorii trebuie sa parieze minimum 5 USD pentru a se califica pentru bonus.
 • Suma maxima pe care o puteti obtine pentru cele doua trepte este de 50 USD.
 • Trebuie sa pariati pe un eveniment cu cote 3.0 sau mai mari pentru a va califica pentru pariul gratuit.
 • Acest bonus nu trebuie utilizat impreuna cu alte bonusuri.

PowerPlay Casino

Daca sunteti deja destul de obosit de platforma de pariuri sportive, atunci puteti sa mergeti la cazinoul PowerPlay, care este disponibil si pe site. La fel ca piata sportului, veti putea obtine un bonus de jucator nou pentru cazinou.

Aceasta este un pic similara cu oferta de bun venit a sectiunii sport, intr-un sens ca ofera joc gratuit. Singura diferenta este ca ofera un bonus de 100% de pana la 200 USD. De asemenea, bonusul va fi acordat in totalitate si nu in trepte. Practic, veti obtine 100% din suma pe care ati depus-o doar de maximum 200 USD. Aceasta inseamna ca, daca depuneti 200 USD, veti primi bonus in valoare de 200 USD. Cu toate acestea, daca depuneti ceva de genul a 500 USD, nu veti primi 500 USD, ci 200 USD, deoarece 200 USD este suma maxima pentru bonus. Retineti termenii si conditiile care vin cu bonusul:

 • Trebuie sa optati pentru oferta inainte de a primi bonusul.
 • Depunerea minima pe care trebuie sa o faceti este de 10 USD pentru a va califica.
 • Suma maxima a bonusului pe care o puteti obtine este de 200 USD.
 • Aceasta oferta este disponibila numai pentru jucatorii noi.
 • Pentru a retrage bonusul, trebuie sa pariati atat suma depunerii, cat si bonusul de 60 de ori.
 • Castigul maxim cu acest bonus este de 2000 USD.
 • Acest bonus nu trebuie utilizat impreuna cu alte bonusuri.
Powerplay_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri