Premier

PremierBet este una dintre casele de pariuri online din Croatia cu cea mai rapida crestere. Ofera o platforma si aplicatii de pariuri de ultima generatie pentru clientii mobili si desktop. Continuati sa cititi recenzia noastra impartiala a cartii sportive PremierBet pentru a afla care sunt avantajele si dezavantajele acestui site.

Vrem sa subliniem ca unele tari ofera, de asemenea, un cazinou online, iar altele au jocuri de loterie. Acestea fiind spuse, optiunile de pariuri sportive sunt standardizate pe tot parcursul. Prin urmare, aceasta recenzie a cartii de sport PremierBet se aplica tuturor tarilor si site-urilor web pe care le-am evidentiat mai sus.

Cote si piete de pariere Premier

Puteti paria pe mai mult de 25 de sporturi simultan la PremierBet, astfel încat exista o multime de optiuni disponibile pentru parti. De asemenea, ofera piete de politica si divertisment, daca oricare dintre acestea va place.

Premier

Sfaturi de pariuri Premier Bet Football

Fotbalul este cel mai dominant sport la PremierBet de mult. Exista actiuni interne din peste 40 de tari, precum si competitii de cluburi continentale si meciuri internationale. Cele mai bune ligi europene titreaza meniul si acestea sunt jocurile care ofera cele mai multe oportunitati de pariere. Toate meciurile din Premier League engleza au peste 600 de selectii unice de pariu disponibile. Acestea includ piete de goluri, linii asiatice, prima / a doua repriza, viraje, combinatii si marcatori, printre altele.

Exista o reducere a adancimii pietei atunci cand va uitati la meciuri mai putin populare (de exemplu, meciurile din Divizia 1 a Norvegiei au în jur de 30 de pariuri oferite). De fapt, acest lucru este obisnuit în toate site-urile de pariuri ca fiind corect, deci nu este un punct negativ împotriva PremierBet.

Daca doriti sa castigati mare din pariurile pe fotbal, verificati Premier Jack’s Football Jackpot King. Acesta este un cupon cu rezultate de meci de 18 echipe, cu un premiu uimitor de 250.000 de dolari.

Site-ul Premier Bet si autentificare

Toate site-urile web PremierBet ruleaza pe acelasi software, astfel încat designul si aspectul sunt identice. Platforma este foarte îngrijita, ceea ce face navigarea usoara, în special pentru noi pariori. În antet se afla zona de conectare PremierBet, selectorul de limba si meniul principal. Sporturile sunt listate într-un submeniu. Cand faceti clic pe un anumit sport, puteti filtra selectiile din meniu pentru a gasi liga / evenimentul pe care îl cautati.

Dupa ce ati selectat un anumit meci daca faceti clic pe numarul cel mai din dreapta, acesta va afisa toate pietele si pariurile individuale. Cu PremierBet, care ofera cateva sute de pariuri la meciurile de top cu fooball, le puteti filtra si în functie de tipul de piata, astfel încat sa nu trebuie sa derulati sute de pariuri în cautarea preferatului dvs.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri