Prva Sportska Kladionica

Inainte de 1991, legile iugoslave privind jocurile de noroc dateaza din 1964. Aceasta legislatie permitea doar celor care detineau o licenta guvernamentala sa functioneze, iar sistemul crea in esenta un monopol de stat. Singura oportunitate de a paria a fost in mici chioscuri dedicate si a existat un singur tip de pariu disponibil – pariuri prognozate pe meciurile de fotbal din saptamana respectiva.

O relaxare a legilor jocurilor de noroc a avut loc in curand cand a fost adoptata Legea Jocurilor Sansei. Acest lucru a oferit posibilitatea crearii in Croatia a magazinelor de pariuri si a cazinourilor, alaturi de posibilitatea de a paria o gama completa de jocuri si sporturi. Noile legi au salutat, de asemenea, companiile private sa solicite licente, atragand persoane de genul Prva Sportska Kladionica sa intre pe piata.

Aceste noi magazine de pariuri s-au dovedit a fi un mare succes, cu cozi masive de clienti care asteapta sa faca pariuri pe evenimente majore. Acest succes – alaturi de o situatie fiscala favorabila – a atras lanturi importante din Marea Britanie si Germania. Acest lucru sa incheiat in 2009, cand TVA de 20% a fost introdusa pentru profiturile din jocuri de noroc si a semnalat, de asemenea, sfarsitul multor companii mai mici. De atunci, acest lucru a condus operatorii locali Prva Sportska Kladionica (PSK) si Super Sport sa domine piata.

Prva Sportska Kladionica este una dintre cele mai vechi case de pariuri din Croatia, fondata in 1998. Astazi, compania ofera servicii de pariuri si cazinouri prin intermediul site-ului sau oficial si a unei retele extinse de puncte la sol in orasele croate, concentrandu-se pe publicul local.

Prva Sportska Kladionica

Locuitorii din ce tari pot juca pe site-ul psk.hr?

Detinatorii de pasapoarte din diferite tari se pot inregistra pe site-ul web al casei de pariuri psk.hr, dar o conditie prealabila pentru crearea unui cont este prezenta unui cod de identificare al Croatiei.

Care este suma minima care poate fi retrasa din cont?

Suma minima de retragere este de 50 HRK, indiferent de metoda de procesare a platii. Casa de pariuri Prva Sportska Kladionica acorda, de asemenea, castiguri la punctele de servicii pentru clienti la sol si la transferurile bancare.

Exista o taxa pe castiguri la casa de pariuri Prva Sportska Kladionica?

Da. Aceasta casa de pariuri functioneaza in conformitate cu legile biroului fiscal din Croatia. Castigurile de pana la 10.000 kuna sunt supuse deducerilor de 10%, de la 10 la 30 mii kuna – 15%, 30 la 500 mii kuna cu o rata de 30%.

Exista o mare prezenta a statului in activitatile de jocuri de noroc online, dar companiilor private li se permite sa ruleze platforme de jocuri de noroc online. Operatiuni de jocuri online, inclusiv operatiuni de pariuri sportive, curse de cai si caini, loterie, bingo si keno, sunt oferite atat de Hrvatska Lutrija, de stat, cat si de filiala locala a Hattrick – Prva Sportska Kladionica.

Hrvatska Lutrija a colaborat cu Intralot Interactive si Microgaming pentru a oferi o gama larga de jocuri de cazino ale Loteriei Croate (jocuri de masa, jocuri de slot, poker si bingo multi-jucator)

Prva Sportska Kladionica ofera pe piata croata pariuri sportive online si Lotto pe site-ul sau web. Autoritatile croate lucreaza la un nou regulament care ar face site-urile de pariuri online straine sa isi legalizeze afacerea in tara, deoarece operatorii straini nu platesc taxe in acest moment. Ministerul Finantelor doreste ca guvernul sa impoziteze toata industria jocurilor de noroc online din Croatia, care valoreaza pana la 2 miliarde HRK (aproximativ 270 milioane EUR) pe an.

Prva_Sportska_Kladionica_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri