QuinnBet

Este posibil ca QuinnBet sa fi fost online doar de cativa ani, dar este clar ca au lovit pamantul. Site-ul de pariuri impresioneaza mai intai prin calitatea sa de design – nu numai ca este usor pentru ochi, dar pare si usor de navigat. Apoi, retine valoarea ofertei sale cu o selectie de promotii de pariuri tentante, dintre care cele doua oferte de bun venit: una pentru Marea Britanie si una pentru Irlanda.

Totusi, este departe de a fi un ponei cu un singur truc, cu o multime de varietate atat pe pietele sale de pariuri, cat si bonusurile sale din ceea ce putem spune dintr-o privire. Daca QuinnBet poate continua sa ne impresioneze atat de mult atunci cand aruncam o privire mai atenta, atunci s-ar putea dovedi o concurenta dura pentru alte case de pariuri de acolo.

Bonusuri, pariuri si promotii

Am mentionat deja un bonus si un aludat la cateva altele. Ei bine, cu siguranta QuinnBet nu s-a eliminat atunci cand vine vorba de oferte promotionale, asa ca sunt multe de ales aici. Nu vom acoperi totusi, deoarece exista mult prea multe de privit. In schimb, vom alege cateva promotii selectate, care credem ca reprezinta calitatea generala a bonusului disponibil la QuinnBet bine. Retineti, asa cum se intampla intotdeauna cu promotiile, ca pot fi inlocuite oricand. Unele sunt chiar sensibile la timp prin insasi natura lor, cum ar fi atunci cand sunt legate de evenimente sportive specifice si / sau turnee.

In plus, chiar daca vom mentiona cativa termeni si conditii pentru a va oferi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce trebuie sa ne asteptati de la aceste bonusuri, se intentioneaza exact asa: o imagine de ansamblu. Prin urmare, pentru termenii si conditiile complete, asigurati-va ca vizitati site-ul QuinnBet personal. Avand in vedere acest lucru, sa aprofundam ceea ce este disponibil pe pagina promotionala a QuinnBet.

Oferta de bun venit in Marea Britanie: Dupa cum am mentionat, exista doua oferte de bun venit in functie de faptul daca locuiti in Marea Britanie sau Irlanda. Oferta din Marea Britanie va ofera 50%, pana la 25 GBP, inapoi la pierderile din prima zi de carti sportive sau un pariu garantat gratuit de 5 GBP cand pariati minimum 10 GBP. Numai pentru clientii din Marea Britanie (18+). Pentru a primi pariul fara depunere, trebuie sa introduceti codul cuponului „BET” in fila cupon la inregistrare si sa verificati complet detaliile contului.

Cota minima este de 2,00. Aceasta este o introducere foarte solida a site-ului, asa ca sa vedem ce are de oferit partea irlandeza a lucrurilor.

Rambursarea banilor ca pariu gratuit daca este al 2-lea favorit SP in toate cursele in fiecare zi: Acesta este un exemplu de genul de lucruri la care va puteti astepta in afara bonusului de bun venit. Este o oferta mult mai interesanta decat numele sau este atragator. Veti primi o rambursare a mizei pierdute ca pariu gratuit de pana la 10 GBP daca, asa cum sugereaza si numele, alegerea dvs. se termina pe locul doi in favoarea pretului initial. Acest pariu gratuit poate fi utilizat la evenimente cu cota de 1,50 sau mai mult.

Bonusurile pe care le-am analizat pot zgaria doar suprafata a ceea ce este disponibil la QuinnBet – exista o serie intreaga de oferte saptamanale in care nu am participat, de exemplu. Dar ne arata deja ca aceasta casa de pariuri este dedicata adaugarii de valoare reala experientei jucatorului prin promotii de calitate.

QuinnBet

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri