Rabona

Cat de demna de incredere este Rabona? Ei bine, din moment ce nu au avut prea multe sanse sa-si construiasca o reputatie, ne uitam la Araxio Development N.V. pentru a afla cat de demni ar putea fi. Araxio detine destul de multe site-uri de jocuri de noroc si pariuri online care rezista destul de bine in lumea jocurilor de noroc si a pariurilor online.

Acestea sunt autorizate si reglementate prin Curacao, care este o jurisdictie bine stabilita pentru jocuri de noroc. Cu toate acestea, tinde, de asemenea, sa lase cazinourile si site-urile de pariuri sa isi faca treaba si sa nu interfereze prea mult. Este in regula ca licenta internationala de jocuri de noroc, dar am prefera mult si o licenta europeana pentru jocuri de noroc. Acestea reglementeaza mult mai stricte si sunt mai fiabile pentru a ajuta clientii care au intampinat probleme cu un cazinou sau o casa de pariuri.

Promotii si bonusuri

Un alt punct forte al Rabona este sectiunea de promotii. Fie ca va inscrieti la cartea de sport, la cazinou sau la ambele, Rabona are multe promotii disponibile pentru fiecare categorie.

Este posibil sa recunoasteti unele dintre ofertele de pe alte site-uri de pariuri Araxio. Acesta este cazul ofertei lor de bun venit sportiv, unde puteti solicita pana la 8.000 INR pentru prima dvs. depunere, care va ofera un bonus de meci de 100%. Cu toate acestea, depozitele prin Skrill si Neteller nu sunt eligibile.

Daca doriti sa eliberati bonusul si castigurile din acesta pentru retragere, va trebui sa pariati depozitul si bonusul de 6x pe pariuri simple de 2,0 sau mai mari sau pe pariuri combinate de 1,5 sau mai mari. Aveti la dispozitie 30 de zile pentru a finaliza pariul. De asemenea, trebuie sa pariati depozitul cel putin 1x inainte de a solicita prima retragere.

Jucatorii interesati de bonusul de bun venit al cazinoului pot astepta cu nerabdare 30.000 INR, precum si 200 de rotiri gratuite.

Dincolo de aceasta, exista oferte de rapel si cashback disponibile pentru pariori, pariuri gratuite si bonusuri de reincarcare si multe altele. Fanii cazinoului pot astepta cu nerabdare si reincarcarea si oferte de rambursare, lasand pe nimeni in dezavantaj.

In plus, exista o multime de turnee diferite care se desfasoara tot timpul, ceea ce ofera o multime de oportunitati de a castiga ceva in plus.

Rabona are, de asemenea, un club VIP, care vine cu cinci niveluri si avantajul suplimentar de a va oferi o rata de rambursare mai buna si limite mai mari de retragere.

Rabona are cu siguranta o cale de urmat pentru a se stabili cu adevarat ca un site de pariuri pe cricket adecvat si favorit. Dar pentru o noua casa de pariuri si un cazinou online, se descurca extrem de bine. Site-ul este atractiv, cazinoul ofera o gama cuprinzatoare, iar casa de pariuri ofera o gama decenta de sporturi si o selectie buna de piete.

Este, de asemenea, un site de pariuri si un cazinou online foarte usor de utilizat, ceea ce imbunatateste mult experienta de pariere si jocuri de noroc pe care o veti avea aici.

Intrucat sunt inca foarte noi, va sugeram sa incepeti cu atentie aici pentru a cunoaste site-ul si produsele si serviciile lor inainte de a intra in intregime. Dar nu avem niciun motiv sa nu le recomandam pentru pariurile pe cricket si toate celelalte jocuri de noroc. eforturi.

Rabona

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri