Racebets

RaceBets si-a stabilit numele in industria ogarilor si a cursei de cai, cu o crestere incredibila in doar o perioada scurta. Fanii cursei de cai vor afla rapid ca aceasta casa de pariuri se remarca datorita unor optiuni de pariere specifice care nu sunt tipice pentru toti concurentii.

Site-ul oficial al RaceBet are o tema atractiva in negru si galben. Filele sunt organizate inteligent in partea de sus. Aspectul site-ului este simplu, facand site-ul web foarte usor de navigat. Pe scurt, simplitatea site-ului RaceBet aduce un avantaj semnificativ.

RaceBets este un marcator de renume si de incredere pentru curse online de cai si ogari. Ofera piete in 40 de tari din intreaga lume. Cu un obiectiv care stabileste un mesaj clar pentru a oferi o experienta de pariere buna si de calitate, RaceBets garanteaza o experienta de pariere extraordinara.

Pana la 50 € Bonus RaceBets

O noua oportunitate interesanta asteapta noi clienti pe site-ul RaceBets. Acest bonus de bun venit este activ pentru jucatorii din Germania, India, Japonia, Finlanda, Malta, Maurituis si Norvegia.

Termeni si conditii:

  • Pentru depozitul eligibil trebuie sa se faca minimum 10 EUR. Depozitele prin Neteller, Paysafecard si Skrill nu se califica pentru acest tip de bonus. Cardurile de credit preplatite nu se califica pentru acest bonus.
  • Pentru a putea profita de bonus pentru a face un pariu, plasati un pariu de cel putin 10 € ca un singur pariu cu cote minime 1/2 sau ca un pariu pe fiecare cale cu aceleasi valori. In plus, trebuie sa completati la intrarea in sectiunea promotionala pentru a activa numerarul pentru bonusul de bun venit. Sunteti eligibil pentru acest bonus in termen de 45 de zile de la inceputul zilei in care ati creat contul.
  • Aceste fonduri promotionale vin cu o cerinta de pariere de cinci ori. Sunteti obligat sa indepliniti acesti termeni in termen de 30 de zile de la primirea ofertei.
  • Titularul de cont existent nu va fi calificat pentru acest bonus.
  • Bonusul nu poate fi utilizat impreuna cu alte conturi oferite deschise.

RaceBets este o casa de pariuri online care s-a lansat recent ca o companie de pariuri sportive din industrie. Dupa cum sugereaza si numele sau, se concentreaza exclusiv pe curse de cai si ogari. In ciuda faptului ca a fost un debutant in industria pariurilor online, a creat uimitor o reputatie remarcabila de-a lungul anilor.

RaceBets a fost initial o casa de pariuri renumita numita Be-at-home, care a fost fondata in 2006. Timp de aproape 3 ani, au ramas langa Be-at-home pana cand au decis sa devina independenti in 2009.

Rezultatele au devenit favorabile pentru Racebets, deoarece au crescut foarte mult de atunci.

Dupa ce au devenit independenti, baza lor operationala a fost transferata in Malta, astfel incat sa poata profita din plin de impozitarea companiilor care ofera jocuri. Licenta lor a fost emisa de Autoritatea Malteza pentru Loterii si Jocuri. Mai mult, Asociatia Germana de Curse detine partial si ele. Cu aceasta, RaceBets a avut ocazia sa se extinda mai mult.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri