Realbet

Realbet video recenzie


Realbet – prima impresie si inregistrare plus o pagina de pornire foarte atragatoare

Prima impresie pe care o obtineti de pe site-ul Realbet atunci cand vizitati prima data este a unui design simplu si clar al site-ului. Schema de culori este alb, rosu si negru, fara nuante stridente care sa va raneasca ochii. De asemenea, pagina de pornire nu este aglomerata cu prea multe animatii si reclame, un alt pozitiv, deoarece inseamna ca site-ul se incarca rapid.

Aceasta recenzie Realbet a constatat, de asemenea, ca navigarea prin site a fost simpla, fiind un proces usor de a gasi piete, sporturi si informatii suplimentare despre companie. Imaginea lui Ruud Gullit apare si pe pagina principala, legenda fotbalului olandez adaugand impresiei de credibilitate si eleganta a site-ului. Pagina de pornire a sporturilor are si o sectiune populara de pariuri, ajutandu-va sa gasiti piete mai rapid.

Realbet – un site utilizabil, cu o multime de functii utile

Site-ul Realbet este un site usor de utilizat. O caracteristica utila este fila calendar din partea de sus a paginii de pornire. Acest lucru va permite sa vedeti un intreg program de evenimente sportive si, de asemenea, puteti verifica ce pariuri sunt eligibile pentru promotia Multi+ si pentru incasare anticipata.

Gasirea pietelor este, de asemenea, usoara, cu diversele sporturi enumerate in partea stanga a paginii. Fotbalul, tenisul, baschetul si hocheiul pe gheata au si filele lor dedicate in partea de sus a paginii, evidentiind popularitatea acestor sporturi la clientii Realbet.

Realbet – un proces de inregistrare frumos si simplu

Pentru a va inregistra la Realbet, trebuie sa faceti clic pe caseta neagra „Inregistrati-va acum”, pe care o puteti gasi in coltul din dreapta sus al paginii de pornire. Formularul de inregistrare este limitat la o singura pagina a site-ului, unde va furnizati detaliile numelui si adresei, inainte de a alege un nume de utilizator si o parola.

Apoi, trebuie sa alegeti o metoda de plata si sa depuneti fonduri in contul dvs. Depozitul minim pe care il puteti face este de 40 ron. Odata ce aceasta parte a procesului a fost finalizata, atunci puteti incepe sa pariati.

Realbet piete de pariuri. Este oferita o gama larga de sporturi

Puteti afisa lista completa a sporturilor oferite la Realbet facand clic pe fila „Alte sporturi” din partea de sus a paginii. Lista este destul de impresionanta. Evident, sunt disponibile sporturile de masa, cum ar fi fotbalul, tenisul si cricketul, precum si liga de rugby si uniunea de rugby, precum si sporturile americane precum fotbalul NFL. De asemenea, puteti paria pe sporturi, precum si pe sporturi mai obscure, cum ar fi handbalul, tenisul de masa si hocheiul pe patinoar. Ofertele speciale, cum ar fi actorul care va fi urmatorul James Bond, au si piete in oferta.

Raspandirea geografica a ligilor si competitiilor acoperite este, de asemenea, larga. Aceasta recenzie Realbet a gasit piete disponibile pentru baseballul sud-coreean, fotbalul kazah si voleiul vietnamez, evidentiind varietatea competitiilor acoperite. Evident, puteti paria si pe toate competitiile mari, cum ar fi Liga Campionilor de fotbal sau Super League si NRL a ligii de rugby.

Realbet cote de valoare standard oferite

Intr-o sambata obisnuita, Realbet are aproximativ 10.000 de pariuri disponibile, evidentiind cat de multa varietate este disponibila pe site. Cotele la acele pariuri sunt prezentate in format zecimal, ceea ce nu este surprinzator, avand in vedere ca Realbet este un european continental, mai degraba decat o casa de pariuri britanica sau irlandeza. Cotele zecimale fac de fapt calcularea probabilitatilor si a castigurilor potentiale putin mai simpla, ceea ce este ceva de luat in considerare daca esti un nou venit la pariurile sportive.

In ceea ce priveste valoarea oferita, cotele sunt destul de tipice celor pe care le veti gasi la majoritatea caselor de pariuri care isi indreapta produsul catre jucatorii recreativi. Casa de pariuri stabileste cote pentru a-si echilibra cartile pe fiecare piata si pentru a se asigura ca obtin profit. Prin urmare, este putin probabil sa gasiti cote extraordinar de atractive, desi exista o valoare buna de descoperit daca utilizati un instrument de urmarire a cotelor sau pur si simplu va faceti timp pentru a compara cotele. Daca doriti cote cu adevarat atractive, ar trebui sa luati in considerare utilizarea unei case de pariuri independente.

Am ales sa acordam lui Realbet un sapte solid din 10 in aceasta categorie, deoarece ofera o valoare decenta cand vine vorba de cote, fara a fi disponibil ceva remarcabil.

Realbet design si navigare site-ul web

Realbet ofera un design curat si simplu, favorizat de multi dintre principalii operatori europeni de pariuri sportive. Fundalul alb combinat cu rosu si text negru indraznet este atat atragator din punct de vedere vizual, cat si favorabil navigatiei. Combinatia dintre cele doua permite textului sa iasa in evidenta, permitand astfel pariorilor sa identifice rapid zonele de interes.

Din punct de vedere al navigatiei, linkurile relevante sunt plasate in locatii logice in partea de sus, lateral si de jos a site-ului. Pariurile sportive sunt traditionale, adoptand aspectul obisnuit cu trei coloane, in timp ce cazinoul este la fel de traditional. Desi, aspectul difera folosind un afisaj cu sase coloane sustinut de reclame promotionale si categorii de jocuri sugestive.

Realbet intrebari frecvente

Cum imi validez contul Realbet?

Pentru a va valida contul, Realbet va va cere sa trimiteti copii scanate care va verifica identitatea si adresa inregistrata.

Sunt oferite meciuri Realbet UFC prezentate?

Nu in mod specific, dar ofera arte martiale mixte, iar aceasta include evenimente UFC.

Odata trimis, un pariu poate fi anulat?

Nu, odata ce ati trimis un talon de pariu, acesta nu poate fi anulat. Aveti optiunea de a incasa devreme talonul de pariu, dar acest lucru are un cost.

Ce se intampla cu pariul meu daca un eveniment este anulat?

Pariul mizat va fi returnat in contul dumneavoastra pentru utilizare ulterioara.

Daca sunt un jucator loial, pot primi bonusuri de loialitate?

Daca va calificati pentru un bonus de loialitate, departamentul de loialitate al Realbet va va contacta prin e-mail sau mesaj text atunci cand considera ca meritati sa beneficiati de un bonus de fidelitate.

Cum imi pot actualiza datele personale?

Pentru protectia securitatii, acest lucru este posibil doar contactand asistenta si furnizand dovada schimbarii adresei.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri