Redbet

Redbet se afla in industria jocurilor de noroc online din 2004. Cu toate acestea, casa de pariuri si-a schimbat complet platforma recent. Noul design este minunat si este construit cu cele mai noi tehnologii de pe piata. Navigarea este usoara si doar cateva clicuri va vor duce la evenimentul pe care il cautati. Un alt avantaj este ca site-ul este disponibil in cateva limbi diferite, cum ar fi spaniola, germana, finlandeza si multe altele.

Reputatia lui Redbet este impecabila, iar casa de pariuri are o licenta de la comisia de jocuri de noroc din Malta. Principala sa baza de clienti provine din Europa, dar sunt acceptate si multe tari din intreaga lume.

Pe ce pot paria la Redbet?

Cuponul de pariuri al Redbet este solid in ceea ce priveste sporturile disponibile. Puteti paria pe toate sporturile populare precum fotbal, tenis, baschet, fotbal american si altele. Cursele de cai par a fi singurul sport de pariuri majore care lipseste. Redbet a inclus chiar si sporturi electronice, politica si spectacole.

Cand vine vorba de piete, exista optiuni mai mult decat suficiente, in special in sporturile si evenimentele populare. Daca doriti sa plasati un pariu pe un joc din ligile americane sau un turneu european de fotbal mare, exista mai mult de 100 de piete din care puteti alege. Toate optiunile traditionale sunt acolo si apoi inca cateva.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre noul Redbet este modulul de pariuri live. Exista doar cateva case de pariuri care au una mai buna. Designul si navigarea utilizatorului contribuie la experienta placuta. In plus, veti gasi o multime de evenimente diferite, multe piete si cateva statistici in timp real care va vor ajuta sa intelegeti ce se intampla.

Bonus de bun venit

Fiecare jucator nou de la Redbet poate profita de oferta de bun venit a casei de pariuri. Este un pariu gratuit de 10 GBP care poate fi revendicat daca plasati un pariu de cel putin aceeasi suma. Bonusul pare mic, dar vine aproape fara siruri atasate. Nu trebuie sa pariati banii, pariati doar pe cote de cel putin 1,80 in termen de 7 zile de la deschiderea unui cont nou. Este pacat ca depozitele cu anumite optiuni de plata, cum ar fi Skrill, Paysafecard si Neteller, nu se califica pentru oferta. Acest bonus Redbet este probabil unul dintre cele mai usoare de acolo si o modalitate excelenta pentru jucatorii neexperimentati de a obtine un impuls rapid in contul lor.

Ce altceva este acolo

Redbet nu are alte promotii in desfasurare, dar compania ofera lucruri interesante aici si acolo. Urmati indeaproape pagina lor de promotii si puteti gasi diverse modalitati de a obtine pariuri gratuite, bonusuri si alte beneficii.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri