Replatz.it

Pentru ceea ce ne priveste mai indeaproape, adica pariurile sportive, site-ul replatz.it ofera o platforma care pare moderna si, mai presus de toate, foarte intuitiva, permitand chiar utilizatorului mai putin experimentat sa acceseze toate sectiunile foarte rapid si sa-si plaseze jocul fara cea mai mica problema.

Evident, incepe de la fotbal, care este in mod evident maestru, cu toate competitiile mondiale, inclusiv o mare parte din ligile minore si ligile mai putin cunoscute, cum ar fi Kuweit, Venezuela sau Vietnam, doar pentru a numi cateva. In ceea ce priveste alte sporturi, nimic nu lipseste cu adevarat, incepand de la motoarele care trec prin baschet, volei, ciclism, sporturi americane, sageti si chiar unele „perle” precum Floorball.

Impartirea cotelor este, de asemenea, foarte interesanta si foarte convenabila, evidentiind unele pariuri particulare: prin urmare, in acelasi meniu care include, de exemplu, Serie A, gasim si articolul referitor la pariurile „Penalty Yes / No”, „Expulsion Da / Nu ”Si„ Primul minut de gol ”. Acest lucru poate parea un detaliu nesemnificativ pentru majoritatea, dar pentru cei mai avizi jucatori este, fara indoiala, un aspect practic interesant si un anumit confort.

La dispozitia jucatorului avem si sectiunea Replatz Live, pentru fanii acestui tip special de joc, precum si din meniul principal al portalului este posibil sa acceseze Virtual Sports. Toate acestea pentru a evidentia vastitatea si completitudinea ofertei de pariuri replatz pentru evenimente sportive.

Replatz

Bonus Replatz

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale replatz-ului este oferta referitoare la bonusurile oferite utilizatorilor sai. Desi este adevarat ca exista inca un bonus de bun venit de 5 EUR contra unui depozit de cel putin 10 EUR cu prima depunere, care urmeaza sa fie cheltuit doar in sectiunea cazinou, care este inca un punct de plecare excelent, forta reala consta in Replatz Bonus permanent cu un ramburs in numerar la pariurile sportive de pana la 10% !!!

Va explicam mai bine cum sa obtineti bonusul:

  • Trebuie sa va inregistrati evident pe replatz.it si sa va deschideti contul de jocuri, deoarece promotia nu este retroactiva pe conturile deschise anterior;
  • Confirmati-va contul de joc trimitand o copie a documentului de identitate;
  • Depuneti fonduri in portofel;
  • Joaca !

De fapt, ideea de baza a Replatz este mai intai de toate sa-l intalnesti pe jucator, oferindu-i astfel o rambursare saptamanala nu pentru o luna, nici macar pentru doua, ci pentru totdeauna! De fapt, in fiecare saptamana, de marti pana luni urmatoare, se calculeaza suma pariata, care este returnata joi urmatoare in functie de urmatoarea divizie:

  • 2% la jocul cu 1-3 evenimente;
  • 4% la jocul cu 4-6 evenimente;
  • 6% la jocul cu 7-10 evenimente;
  • 8% la jucat cu 11-20 de evenimente;
  • 10% la joc cu 21-30 de evenimente.
Replatz_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri