RETABet

Din cand in cand, intalnim case de pariuri care se bazeaza pe idei si viziuni excelente. Este adesea pacat sa intalnesti astfel de exemple, deoarece este dificil sa vezi concepte adecvate ruinate de o executie proasta. Cand vine vorba de casele de pariuri spaniole, Retabet ar putea fi site-ul care se potriveste cu aceasta factura mai bine decat orice alta marca.

In anumite momente, sunt convingatoare, mai ales vizual, dar intregul puzzle nu pare o piesa coeziva. Datorita numeroaselor defecte pe care le-am intampinat, nu putem recomanda cu adevarat Retabet ca optiune valida pentru nevoile dvs. de pariuri sportive. Cu toate acestea, ar putea fi o solutie buna pentru incepatori.

Chiar daca un design excelent nu este in niciun caz o garantie ca si casa de pariuri este excelenta, este de obicei un indicator al unei viziuni de marca adecvate. Retabet pare sa se potriveasca facturii unei astfel de calitati, dar este greu sa nu vezi ca intregul concept este nedezvoltat in cea mai mare parte. Si acest lucru ne intristeaza, deoarece acesta este probabil unul dintre site-urile pe care le-am gasit atat de usor de navigat, incat un cimpanzeu ar putea sa o faca.

Retabet

Ambele margini netede, rotunde si colturile ascutite asezate cu grija contribuie la estetica unica a Retabet.es. Verde lime si negru sunt singurele culori folosite, dar chiar si ele sunt utilizate in mod minimalist. Doar accentele sporadice si scrierea cheii sunt marcate pentru a se distinge de albul fundalului.

Daca ati citit recenzia noastra pentru casele de pariuri, stiti cat de mult uram culorile stralucitoare care acopera majoritatea site-ului. Retabet combate efectele negative ale albului prin raspandirea eficienta a intregului continut. Bannerele in forma de patrat sunt, de asemenea, o mare atingere. Nu ocupa prea mult spatiu si sunt o combinatie excelenta cu fundalul alb.

Din pacate, totul incepe sa cada pe o stanca dupa marea interfata. Este minunat ca ofera asistenta prin chat live, dar am gasit software-ul incredibil de buggy. Chiar daca nu am vazut un milion de erori diferite, agentii au luat varste pentru a raspunde.

Am incercat sa le punem diverse intrebari si ne-au oferit doar raspunsuri scriptice si sfaturi. Acestea pot fi bune pentru lucrurile de baza, dar nu sunt fiabile pentru problemele la scara larga.

Sectiunea bancara este, de asemenea, jalnica, deoarece doar platile fizice, VISA, MasterCard si Card Retabet sunt disponibile ca metode de plata. Nu au ales doar cele mai arhaice doua optiuni, ci obliga oamenii sa se inscrie la carti sau sa isi viziteze magazinele de pariuri.

In ceea ce priveste sporturile oferite, Retabet nu este pe jumatate rau. Puteti gasi si niste sporturi de nisa, dar nu va asteptati la cote excesiv de profitabile. Pariurile live sunt intotdeauna abundente, dar chiar si unele meciuri mai putin ravnite din ligi mari nu au cantitatea dorita de pariuri speciale. Daca Retabet aduce unele imbunatatiri, s-ar putea sa aiba totusi un viitor stralucit.

Retabet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri