Riobet

Riobet Casino, operat de Karoliana LP, este casa marilor biblioteci de jocuri de cazino si a pietei de pariuri sportive din 2015. Site-ul de jocuri se adreseaza jucatorilor de pariuri din majoritatea tarilor UE. Din pacate, casa de sport nu permite participantilor din mai multe tari precum Marea Britanie si SUA sa se inscrie. Puteti citi termenii si conditiile pentru a vedea daca nu va aflati intr-una dintre tarile restrictionate.

Site-ul de jocuri detine o licenta Curacao, care ar putea sa nu va ajute atunci cand intampinati unele probleme cu site-ul web. Dar casa de pariuri ofera mai multe functii pentru a va ajuta sa va protejati contul si banii. Aceste caracteristici includ un cod de securitate si coduri pe care trebuie sa le introduceti atunci cand va incasati banii.

Cu o lista extinsa de piete de pariuri disponibile si masuri de securitate pentru contul dvs., Riobet va poate castiga cu serviciile sale? Cititi mai departe pentru a afla.

Bonusuri si promotii

In ceea ce priveste bonusurile pentru carti sportive Bitcoin, Riobet va poate dezamagi, deoarece aceste oferte nu sunt disponibile pentru pariorii care locuiesc in Polonia, SUA, Turcia si Olanda. De asemenea, bonusurile limitate de pe Riobet pot amana in continuare multi jucatori de pariuri, deoarece exista un numar limitat de promotii in sectiunea de carti sportive a site-ului.

Bonus pentru primul depozit

Promotia pe care o obtineti din aceasta carte de sport este prima promotie Bonus sportiv de prim depozit care ofera 100% bonus de meci de pana la 10 mBTC. Pentru a obtine acest bonus, trebuie sa depuneti cel putin 1 mBTC. Pentru a va retrage bonusul, trebuie sa pariati suma bonusului de aproximativ zece ori pe pariul sportiv care are cel putin 1,5 cote sau mai mult.

Program VIP si CP

Casa de sport include un program VIP si Comp Point (CP). Castigati CP pentru fiecare pariu de 20 USD pe care il faceti si puteti schimba punctele pe bani reali.

Intre timp, exista doua niveluri in programul de carti sportive VIP. Nivelul de aur, pe care il puteti atinge obtinand 1.000 CP, va va oferi intrarea gratuita la majoritatea evenimentelor turneului site-ului. Nivelul VIP, realizabil prin obtinerea a 10.000 CP, va va oferi un bonus cashback de 10% in fiecare luna si un cod promotional bonus de 100% pe care il puteti utiliza o data pe saptamana.

In general, numarul mic de promotii este un mare esec pentru aceasta carte de sport. In plus, suma pe care o primesti din bonusul de bun venit este incredibil de mica decat ceea ce au de oferit alte site-uri de pariuri sportive.

Cote, meciuri si tipuri de pariuri de carti sportive

Unul dintre punctele forte ale Riobet sunt numeroasele piete de pariuri disponibile. Site-ul ofera cote pentru mai mult de 25 de sporturi, curse si alte competitii speciale. De la ATP Challenge Tours pana la meciurile Dreamhack League of Legends, exista ceva aici pentru toata lumea. Exista, de asemenea, multe evenimente in joc pentru diferite competitii.

Meciurile pentru turneele sau evenimentele populare sunt bogate pe pietele de pariuri. Aceste jocuri sunt locul in care puteti gasi pariuri precum cearsafuri curate sau pariu de meciuri pentru jocurile Cupei Mondiale. Sunteti sigur ca veti obtine mai mult decat pariurile obisnuite de imprumut pe linie de bani sau puncte din aceasta carte de pariuri.

In partea de sus a pietei extinse, puteti schimba cota in zecimal, american sau fractional. Singura parte negativa a site-ului de pariuri sportive este lipsa optiunii de a schimba aspectul sectiunii de pariuri sportive.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri