Rivalo

Rivalo este probabil una dintre cele mai tinere case de pariuri moderne care opereaza pe internet. A fost fondata abia in 2013. Cu toate acestea, a reusit deja sa obtina rezultate semnificative.

Albastru inchis si portocaliu mandarina sunt o combinatie destul de neobisnuita, dar lucreaza perfect. Ambele culori inchise, dar inca contrastante, permit Rivalo sa stabileasca o prezenta a marcii low-key in toate colturile site-ului. Ne place foarte mult ca au gasit terenul de baza pentru trecutul lor. Nici negru, nici alb, supraaglomerat sau plictisitor, aspectul este perfect si nu are ca rezultat tulpina oculara. In peste 5 ore, timp in care am cercetat si plasat pariuri, totul a fost perfect.

Rivalo

Daca ceva nu merge bine sau daca aveti nevoie de raspunsuri, echipa de asistenta pentru clienti Rivalo va sprijina. Le puteti contacta prin intermediul formularelor de pe site, precum si prin chat live. Ganditi-va la acest combo ca la o varianta a echipei obisnuite de etichete de chat live, care va permite sa veniti la solutii intr-un mod nedureros. Toti agentii cu care am vorbit sunt politicosi si bine pregatiti, ne oferind alta optiune decat sa acordam credit acolo unde este datorat creditul.

Un lucru care ne-a enervat a fost faptul ca sectiunea optiunilor de plata a fost estompata, impreuna cu o fereastra de inregistrare pop-up care spunea „Creati un cont pentru a afla mai multe despre optiunile de plata”. Ce fel de marketing al ligii Bush este acesta? Pariorii ar trebui sa stie in ce se angajeaza in prealabil. Totusi, Bitcoin, ecoPayz, QIVI, Paysafecard si toate platformele obisnuite sunt acolo. Rivalo, te rog, scapa de fereastra pop-up.

Cote de sport si pariuri

Rivalo ofera numeroase evenimente sportive pentru care utilizatorii pot paria. Printre sporturile acoperite se numara: fotbal american, reguli australiene, fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, handbal, volei, MMA, box, sport cu motor, ciclism, snooker, sageti, rugby, badminton, waterpolo, cricket, floorball, bandy, alpin schi. Cotele de pariuri la Rivalo sunt competitive in general. Marja de pariere pe fotbal este de 5,2%, marja de pariere pe tenis este de 7,6%, marja de pariere pe hochei pe gheata este de 7,3%, baschet cu 7,2% si asa mai departe. Marja globala de pariere este de 6,3%. Aceste marje de pariere au fost calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Retineti ca marjele pot fi diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Caracteristici de pariere

Acum calcam oficial un teritoriu interesant. In ceea ce priveste varietatea si profunzimea, Rivalo a reusit sa gaseasca un echilibru intre cele doua notiuni. Fotbalul domina toate pietele, cu un numar uimitor de ligi de amatori acoperite, de asemenea. Sincer, aceasta este una dintre cele mai bune oferte pentru cei care cauta varietate si profunzime. Cu toate acestea, daca aveti mare nevoie de o multime de pariuri speciale – ar trebui sa transmiteti Rivalo.

Securitate si corectitudine

O alta casa de pariuri licentiata de guvernul Curaçao, Rivalo s-a mandrit cu devotamentul lor fata de securitate. Toate datele si tranzactiile dvs. personale sunt stocate in siguranta pe servere offline, criptarea GeoTrust SSL fiind prima linie de aparare. Se pare ca utilizeaza un algoritm hash SHA-256 de nivel inalt combinat cu o cheie de 2048 biti. Impresionant.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri