Rizk

Noii membri Rizk vor descoperi rapid ca, in ciuda faptului ca ofera o gama uimitoare de divertisment, simplitatea si usurinta de utilizare este numele jocului si raman ingredientele cheie care fac jocurile atat de distractive in acest loc. Intrucat furnizorii de lunga durata au facut o multime de analize ale locurilor de jocuri online din intreaga lume, la prima intrare, am fost uimiti de simplitatea care face ca gasirea si citirea oricarui lucru pe site dintr-o privire sa fie atat de usoara.

Interfata intunecata moderna, populata de text mare, relativ slab populat, cu bannere promotionale colorate aplicate inteligent creeaza o suprafata de citire usoara a ochilor. Permite jucatorilor de pariuri si jucatorului sa primeasca rapid imagini de ansamblu aproape instantanee ale paginilor si sa petreaca ore intreprinse pe platforma lor de divertisment, fara niciun efort vizibil vizibil.

Paginile se incarca rapid si curat, in ciuda faptului ca utilizeaza o variatie marcata pe aspectul omniprezent al cartii de sport cu trei coloane la nivel de industrie, interfata ramane lipsita de aglomeratie, cu noi jucatori capabili sa discearna toate sporturile si evenimentele intr-un spatiu scurt de timp. Super-eroul puternic capitan Rizk imbracat in spandex isi asuma pe buna dreptate o pozitie centrala pe diversele pagini de divertisment.

Rizk

Meniurile usor identificabile isi asuma in continuare locatiile familiare in partea de sus si laterala a paginilor, dar designul lor unic ofera o navigare intuitiva si le face mai usor de citit, necesitand doar o scurta perioada de familiarizare. Meniul principal se deplaseaza pentru a-si asuma o pozitie mereu prezenta in partea stanga a majoritatii paginilor, permitand vizitatorilor sa se deplaseze rapid intre diferitele sectiuni de divertisment si jocuri.

Meniul principal ofera optiuni de jocuri, cum ar fi Jocuri, Sport, Live Casino, Rizk Insider, Wheel of Rizk, Rizk Race si Customer Care. In mod similar, fiecare sectiune a cartii de sport si a cazinoului ofera categorii de jocuri individuale listate impreuna cu meniul din partea de sus a fiecarei pagini, in timp ce un meniu cu o lista extinsa de linkuri de asistenta care urmeaza in partea de jos a majoritatii paginilor.

Lansat in 2016 de Gaming Innovation Group, locuri de divertisment pentru jocuri de renume mondial, Rizk este cea mai recenta sosire in grupul in care marca s-a confruntat cu sarcina dificila de a respecta reputatia inalta a colegilor sai de renume mondial.

Folosind pe deplin puterea si experienta GIG, Rizk si-a stabilit rapid reputatia pentru abordarea fara sens a Capitanului Rizk de a oferi o masa veritabila de produse inovatoare de divertisment online care ofera recompense reale membrilor sai. Capitanul Rizk, indraznetul lider, in timpul sarbatorilor din ziua deschiderii, a excelat in sarcina sa prin distrugerea recordurilor din industria deschiderii, luand cu asalt industria divertismentului online pentru a primi nenumarate nominalizari si premii castigatoare in primele trei luni de existenta.

Ca o companie cotata la bursa, Gaming Innovation Group si-a stabilit o reputatie formidabila pentru modernizarea industriei jocurilor. Corectitudinea si siguranta sunt unele dintre asigurarile cheie pe care jucatorii le primesc atunci cand joaca la compania cotata la bursa, intrucat orice companie corporativa doreste sa evite orice litigii potentiale care i-ar putea murdari reputatia.

In conformitate cu imaginea sa corporativa si parametrii operationali internationali, Rizk detine licente de functionare de la doua dintre cele mai dure si mai reputate organisme de reglementare din industrie, Malta Gaming Association (MGA), precum si Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit (UKGC). Ambii autoritati de reglementare sunt bine-cunoscuti pentru ca au aplicat amenzi de milioane de euro operatorilor care au depasit limitele operationale impuse de acordurile de licentiere. Licentele de mai sus se adauga unei licente de operator eliberate de Asociatia Curaçao eGaming.

Rizk_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri