Sahara Games

John Power Kenya Limited Trading as SaharaGames este licentiat de BCLB (Betting Control and Licensing Board of Kenya) in temeiul Legii pariurilor, loteriilor si jocurilor, Cap 131, Legile din Kenya sub numarul de licenta: 861. Saharagames este o companie de jocuri din Seychelles. Sahara Game Technology (SGT) si-a continuat incercarea de a se extinde pe continentul african prin achizitionarea lui John Power Kenya si rebranding-ul BetNSports Kenya sub noul brand SaharaGames.com al SGT, o platforma de premiera pentru sporturi, sporturi virtuale, jocuri si loterie atât pentru online, cât si pentru terenuri -operatii pe baza.

SaharaGames a identificat Kenya ca tara care se impune ca puteri de pariere in Africa de Est. SaharaGames.com integreaza cele mai bune functii si servicii ale rasei in fiecare aspect al jocurilor si ofera jucatorilor o experienta de joc stralucita. John Power Kenya conduce cu succes magazine de pariuri in Kenya de câtiva ani, facilitând desfasurarea activitatilor de pariuri de catre SaharaGames. Acestea ofera un numar nesfârsit de bonusuri, platforma online multi-canal usor de utilizat si parteneri internationali proeminenti precum Sahara Game Technology din Canada, Zapnet din Cipru si Kiron Interactive din Africa de Sud – Toate companiile cu reputatie internationala. Kenya sa plaseze pariuri pe evenimente internationale de fotbal folosind doar telefonul mobil.

Sahara Games

Sahara Games Caracteristici

John Power sustine proiectele sportive comunitare din Kenya. Compania se concentreaza pe cultivarea talentelor de fotbal din tara, precum si pe comunitatile libere de saracie prin fotbal. SaharaGames este una dintre cele mai intreprinzatoare companii de jocuri din tara care ofera atât pariuri online, cât si pariuri offline. De asemenea, se asteapta ca compania sa ia piata kenyana cu o furtuna, prin amabilitatea celor doua jackpoturi pe care le ofera, adica jackpot-ul si jackpot-ul Super. Site-ul SaharaGames este, de asemenea, plin de culoare si atractiv pentru jucatorii din Kenya. Compania ofera, de asemenea, pariuri gratuite, facându-l un refugiu pentru jucatorii din Kenya. In pofida faptelor mentionate mai sus, compania nu a reusit inca sa faca un semn in tara din cauza marketingului slab in comparatie, precum si a numarului limitat de sporturi pe care sa parieze.

Jackpot

Jocurile din Sahara ofera de obicei un cupon saptamânal cu jackpot care consta din 13 meciuri predominant din Premier League si Campionatul Angliei de fotbal. Jucatorii prezicând corect cele 13 meciuri câstigând un jackpot de 5.000.000 de ksh. Super jackpot SUPER 13 Jackpot, Sahara Games ofera un Jackpot cu 4 scoruri mai usor cu cote de 700.000 la 1, unde un singur Câstigator poate lua KES 2.000.000 in fiecare saptamâna.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri