Satbet

Revizuirea este oarecum scazuta conform algoritmului nostru Scamadviser. Evaluarea este data automat pe baza datelor pe care le putem gasi pe site, cum ar fi daca este utilizat un certificat SSL, tara in care este gazduit site-ul web si daca site-ul web este listat in listele de spam si phishing.

Votul companiei

Vedem ca proprietarul site-ului foloseste un serviciu pentru a-si ascunde identitatea. Acest lucru se poate datora faptului ca proprietarul nu doreste sa fie spam. In orice caz, acest lucru face dificila identificarea proprietarului real al site-ului. Drept urmare, site-urile web care isi ascund identitatea primesc un scor usor mai mic.

Aceasta companie pare sa ofere servicii legate de jocuri de noroc, cum ar fi poker, ruleta, blackjack si loterii. Legile privind jocurile de noroc difera de la tara la tara. In majoritatea tarilor, trebuie sa primiti un certificat sau o licenta pentru a rula un site de jocuri de noroc. Pentru a nu fi inselati, va recomandam intotdeauna sa utilizati un site de jocuri de noroc certificat de guvernul dvs. Puteti afla mai multe despre pariuri si jocuri de noroc online sigure pe blogul nostru.

Satbet

Analiza tehnica

Acest site web este situat pe un server dintr-o tara cu risc ridicat. Tarile cu risc ridicat sunt tari identificate de Federatia Bancara Internationala ca tari cu un nivel ridicat de frauda si coruptie. Multe tari in curs de dezvoltare sunt considerate a fi expuse unui risc ridicat. Consideram tara de origine in algoritmul nostru, dar numai alti factori (cum ar fi produsele oferite pe site) pot duce la un scor scazut.

A fost gasit un certificat SSL valid. Companiile profesionale folosesc un certificat SSL pentru a cripta comunicarea dintre computerul dvs. si site-ul lor. Cu toate acestea, exista diferite niveluri de certificare si chiar escrocii instaleaza un certificat SSL gratuit. Daca trebuie sa introduceti datele dvs., nu o faceti niciodata fara a verifica mai intai daca exista un certificat SSL pentru a va proteja informatiile. (Xolphin)

Am identificat metode de plata, cum ar fi Alipay, Mastercard, Paypal, Visa, care ofera consumatorului posibilitatea de a-si recupera banii in cazul neacordarii unui produs sau a unei alte forme de disputa intre consumator si comerciant. Nu exista niciodata o garantie de 100%. Fiecare metoda de plata are propriile restrictii cu privire la obtinerea unei rambursari, iar comerciantul poate totusi atrage consumatorul sa foloseasca o alta metoda de plata. Asigurati-va ca platiti cu metoda dorita. Doriti sa aflati mai multe? Cititi articolul nostru despre „Metode de plata sigure”.

Acest site web ofera metode de plata care permit cumparatorului si vanzatorului sa ramana anonim. Desi acest lucru poate avea avantaje pentru consumator, acesta permite, de asemenea, comerciantului sa „se ascunda”. In special, plata cu un transfer bancar, Moneygram, Western Union si criptomonede face foarte dificila urmarirea comerciantului. Se recomanda plata cu metode de plata care ofera un anumit nivel de „garantie de restituire a banilor”, cum ar fi cardurile de credit majore si Paypal. Doriti sa aflati mai multe despre optiunile de plata sigure? Cititi blogul nostru.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri